0

tabiki özen ve emek olan çok daha önemlidir hediye bu şekilde daha değerlidir

1

bir ilişkide, pahalı hediyelerden çok daha önemli şeyler vardır. mesela öncelikle iyi arkadaş olabilmek, karşılıklı olarak güven duyabilmek, iyi bir dinleyici olmak, anlayışlı olmak, beraber gülüp beraber ağlayabilmek, gibi. bunlar bir ilişki için çok daha önemli paylaşımlardır. hediyenin de maddi değerinden çok manevi değeri, düşünülüp emek verilmiş olması önemlidir. maddiyata bağlı olan ilişkiler zaten çıkar ilişkisidir. gerçek sevgi her zaman manevi değeri olan şeyleri ön plânda tutar. doğru olan da budur.

0

özen ve emekle yapılmış hediyelerin yeri her zaman başkadır illa maddiyatlı hediyeler olucak diye bi kaide yok

0

hediyenin maddi boyutu kesinlikle önemli değildir. emek ve özen ile yapılmış bir hediye kişiyi kesinlikle daha çok tatmin ve mutlu eder. bu yüzden bence emekle ve özenle yapılmış hediyeler daha önemlidir.

0

hediye demek hediye alına kişiyi düşündüğünü belirtmek amacıyla yapılan aktivitelerdir 50 kuruşluk bir hediyenin yeri geldiği zaman 100 milyarlık hediyeden daha fazla önemi ve degeri vardır hediyenin maddi boyutu hiç önemli değildir el işi hediyeler bence daha önemli ve degerli kılar

0

özen ve emek gösterilen hediyeler daha iyidir.

0

benim icin tabi ki; manevi degeri olan hediyeler daha onemli.

0

maddi hediyelerden daha önemli bir şey varsa oda manevi hediyelerdir.

0

özen ve emekle yapılmış hediyeler daha güzeldir