0

saçma sapan kendini bişey zanneden hareketler yapmak havalı görünecem diye saçma şeyler giyip saçını sakalını değişik hallere sokmak makyaj yapmak çok ve gereksiz konuşmak herşeyi ben bilirim ayağına yatmak arkadaş ayağına yatıp sevgili olmak için can atmak samimi dürüst olmamak yalan söylemek kötü alışkanlıklara sahip olmak kalp kırıp şiddet uygulamak küfür etmek taciz etmek kızların duygularını hiçe sayıp onlarla gönlünü eğlendirmek gözü sürekli dışarda olmak elindekiyle mutlu olamamak kızlara sürekli asılan yapışık biri olmak ahlaksız olmak terbiyesizce her ortamda rahat bi şekilde konuşmak herkesle alay eden bi tip olmak kötü niyetli bencil biri olmak

0

küfür etmek kaba konuşmak vs demeyeceğim çünkü söyleyeceğim şeyin yanında gerçekten hepsi çok küçük kalacak. kesinlikle yere tükürmek! ne şekilde ve ne sebeple olursa olsun gerçekten nefretlik bir hareket bu. sanırım dünyada daha çirkin hiçbir şey olamaz ya. o an karşımdaki david beckham olsa dahi gerçekten önemi yok biter..

0

erkekleri itici yapan şey bana göre, kavgacı şiddete başvuran davranışları , küfürlü konuşmaları , labali hareketleri , bazı davranışları olabilir örneğin sizinle dalga geçebilir size karşı kırıcı sözler söyleyebilir bu gibi hareketler beni rahatsız eder . ayrıca siz istemediğiniz halde yakınlaşmaları yılışık tarafları , etrafında çok fazla kadın olan adamlar , üstünlük kurma çabaları veya fazla kibir ve ego barındırmaları çok kıskanç olmaları (bu tür davranışlar o) beni iter ve rahatsız eder

0

benim hiç sevmediğim laubalili davranılmasıdır.asla böyle erkekleri sevmem.yerinde ve usulüne göre davranmalıdır.aşırı samimi olan erkekler bana çok itici geliyor.

1

küfürlü konuşmaları ilk olarak. yerlere tükürmeleri. atarli ve ağzını yayarak konuşmaları beni iter onlardan. ve nedense zevk meselesi sanırım dar pantolon ve kısa pantolon giyen erkekler bana itici geliyor.