0

kendı evınde oynaması bı avantaj rakıpte deplasmana gidecek bi puan garantıler

0

ben galatasaray'ın avrupa kalıp kalmayacağım mç olarak son maçı görüyorum.çünkü eğer galatasaray-porto yenilirse lokomotiv moskova ise schalke 04 yenerse lokomotiv moskova uefa gelir ancak galatasaray 1 puan alırsa galatasaray uefa'ya gelmiş olacaktır zaten ikili averajda da rakibinin önündedir. ben galatasaray'ın artık son maçta en azından 1 puan alacağına inanıyorum. lokomotiv moskova galatasaray'ı eksik bulduğu anda avladı.ancak galatasaray uefayi bence moskova'ya vermeyecektir. benim düşüncelerim bu yöndedir.

0

galatasaray'ın avrupa yası %50dir nedenini soracak olursanız galatasaray evinde oynadığı maçlarda kolay kolay yenilmeyen bir takimdir. ama yinede bu bir futbol ve top yuvarlak her şey olabilir. bir hüzünle avrupa'ya veda da edebilir. galatasaray'da işin bu noktaya gelmesinin sebebi eksik oyuncuların çokluğundan kaynaklanmaktadır. dileriz galatasaray portoyu yenerek avrupa kupasında yoluna devam eder.

0

öncelikle portoyu yenmesi gerekmekte diğer maçın sonucana bakmaksızın avrupa liğine gidebilir porto ile berabere kaldıgında ise diğer maçta lokomotif in kaybetmesi yada berabere kalamsı gerekmekte ancak galatasaray portoya kaybederse diğer maçta lokomotifin puan kaybetmesi yada berabere kalması gerekmekte te ikili averaj ile avrupa liğine gidebilir galatasaray 3 0 kanzandı rövanşta 2 0 kaybetti ama en mantıklısı portoyu yenip diğer maçı beklemeden avrupa liğine gitmesi