0

galatasaray şampiyonlar liginden 3 olarak elendi. ve şu anda uefa avrupa ligi'nde yoluna devam edecektir. kuralar çekildi ve galatasaray'ın rakibi portekiz ekiplerinden benfica takımı oldu. bana göre, galatasaray için çok zorlu bir rakip geldi diye düşünüyorum.eğer ki galatasaray ara transfer döneminde kesinlikle transfer yapmazsa, bu takımla benfica takımına kesinlikle öyledir diye düşünüyorum. baktığımız zaman forvet transferi şarttır diye düşünüyorum. umarım ara transfer döneminde güzel transferler yaparak benfica takımını eleyebilirler.

0

galatasaray şampiyonlar liginden şu an için elenmiştir.son maçta porto eğer galatasaray'ı yenerse lokomotiv moskova da schalke 04 yenerse bence galatasaray uefa' ya da gelemeyecek'dir.son maçta galatasaray'ın uefa oynaması için 1 puan alması gerekir diye düşünüyorum. bana göre galatasaray kuralar çekildiğinde çok kahkaha attı ve güldü.uefa ligi grubu dedi ancak gruptan sonucu olarak çıkacak neredeyse bence hak ettiler hiçbir takımı küçümsememeleri lazımdır.benim düşüncelerim bu yöndedir eğer galatasaray uefa'ya kalırsa bence uefada da başarılı olamayacaktır bu seneki kadro kesinlikle yetersizdir.

0

şampiyonlar ligi'nde mücadele eden galatasaray gruptan zor çıkar gibi,iki maç kala dört puan gerideler ve ipler artık schalke 04'ün ellerinde.iki maçta en azından birini schalke 04'e karşı galibiyetle üstün tamamlamalıydı, o da olmayınca hayaller ötesinde bir durumla karşı karşıyalar.galatasaray şampiyonlar ligi'nde pek şansı kalmasa da uefa avrupa ligi'nde yoluna devam edecektir çok büyük ihtimalle.iki maç kala dört puan önünde lokomotif moskova'nın.aslında galatasaray çok da iyi kura çekmişti, o kadar çok güçlü takımlar vardı ki aralarında en güçsüzü lokomotif moskova'yı çekmişlerdi, kura şansını da avantajlı bir şekilde kullanamadı.uefa avrupa ligi'nde çeyrek finale kadar yükseleceğini bekliyorum ama çeyrek final de galatasaray ne yapar bilmiyorum.

1

zor gibi sanki ama galatasaray bu ne yapacağı hiç belli olmaz.