0

millet tarz olacam diye saçma saçma şeyler giyiyorlar. eger tarz olmak istiyorsanız önce kendi bedeninizi tanimalisiniz ve tam ustunuze uygun şeyler giyebilirsiniz . en önemlisi tarz olmalı isterken abartiya kaçmamak gerekir ve insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa iyi giyinmelidir.

0

herşeyden önce pahalı olan güzel olacak diye birşey yok tarz olmak icin istedigini sevdigini giymelisin yani aynaya geçip bu bana yakıştı diyip giymelisin i kendi tarzını olusturasın ama sen begenmeyip gidip başkasına sorarsan onun tarzına göre giymiş olursun o yüzden ozgüven önemli önce öz güven olduktan sonra sen aynanın karşısına geçip insanlar ailem ne der diye düşünmek yerine bana nasıl olur ben begendim mi diye kendine sor eger insanların istedigini yaparsan onlara göre giyinirsen bu tarzın degil köleligin olur kendini düşün ve kendin icin giyin yani kendine yakışanı sana güzel olanı giy tarzını koy ortaya eger kendi tarzını koyarsan herkes begenecektir elbet bi gün ve hayatına daha cok insan girecektir elbisler bizim ic görünüşümüzü tarzımızı begendiklerimizi yansıtır yani bizi anlatır pahalı olmasına gerek yok gözüne güzel görüken herşey güzeldir birisi 5 tl dir mükemmel dersin birisi 550 tldir kötü dersin yani pahalı olan herşey güzel olacak diye bir kaide bir kural yoktur öncelikle bunu kafana almalısın ki diger türlü eger pahalı diye begeneceksen onu sen begenmezsin para begenir yani senin tarzını sen degil para yapmış olur o yüzden tarz olmak insannın kendisi olmasıdır baskalarının giydigi yaptıgı kombinler yerine kendinin istedigin giysileri giy kendi modanı kendi tarzını kur rahatına zevkine göre tarz yap kendine uyumlu giymekle alakası yok bunun sevdigini giy baskalarının konbininin yaparak tarz olamassın gündemi takip et gündemdekilerle de ilgilen.

0

giysilerimiz bizim dış yansımamızdır bana göre.yaşam anlayışımıza göre giyiniyoruz zaten.ben gotik giyinmeyi seviyorum örneğin.rock dinliyorum ve ona göre bir tarzım var.simli,pullu birşey asla giymem mesela.kahverengi hiç-bir giysim olmamıştır.etek giymem ve sevmem.bunlar toplamda benim tarzım oluyor yani.kendimi iyi hissediyorum siyah giysilerimin içinde.rahatım huzurluyum böyle giyindigimde.

0

tar olmak istiyorum diyorsan kendine yakışanı kendi mutlu olucafin kıyafet leri tercih edmelisin aynanın karşısına geçip ay bu olmamış dersen direk değiştir çünkü o seni mutlu edmemis dwn odur mutlu olursan ve düzgün yaşına göre tercih ederseniz tarz ola bilirsiniz.

0

benim için tarz olmak kesinlikle ve kesinlikle istediğini insanın kendine yakıştıran giymesidir belki bir kot pantolon üstüne tişört belki bir kaban insan için farklı bir tarz olabilirken başkaları içinde bir takım elbise ya da ne bileyim spor giyinmek bir tarzdır benim için tarz ise normal bir pantolon yiyip üstüne herhangi bir tişörtü giymek ve kendimi yakıştırmak tır benim en çok sevdiğim tişörtün beyaz var olur bunun dışında herkes beceremez tarz giyinmek konuşma becerisi olmayan insanların yapması gereken tek şey ya bir moda ikonu ndan yardım almak ya da bir moda tasarım açısından yardım almaktadır eğer ki maddi durumu yetersiz değilse kesinlikle yapması gerekenler bu internet üzerinde dolaşan c2 gibi dergileri takip etmesi ya da en yakın arkadaşıyla birlikte alışverişe çıkması en yakın arkadaşıyla birlikte alışverişe çıkmasının temel sebebi en yakın arkadaşın olan güvenilir en yakın arkadaşına ilk bireysel çok güveniyor sayar kesinlikle onunla birlikte alışverişe çıkmalıdır onun tarzı onda yansıtıyorsa süper şeyler ortaya çıkar ancak en yakın arkadaşınızın tarzıyla sizin tarzınız çok farklı ise kesinlikle onu açıklamalısınız tarz giyinmenin bana göre en basit kuralı kendinize yakıştırdığın ızı yemektir rahat olmayıpta tarz görüneceğim kaygısına kesinlikle girmemelisiniz bu sizi gerçekten hayatta başarısız hale getirir ve başka şeylerden kaybettirir

0

tarz olmak için: insan kendi rahatına ve zevkine göre herşeyi tarz haline getirebilir. uyumlu giyinmek değildir sadece tarz. günümüzde artık değişik kombinler yaparak tarz sahibi olabiiniyor. ama bunun içinde gündemi iyi takip etmek gerekiyor.

1

tarz olmak demek insanın kendisi olması demektir bana göre.. başkalarının stillerinden kombinler yapmak yerine kendi giysileri ile insanın kendi moda tercihini üzerinde taşıması bence onun tarz olmasıdır.