0

müzikle aram iyidir.senelerdir eğitimini alıyorum.benim alanım diyebilirim.en çok sevdiğim tarzlar elektro swing, jazz ve metal müzik daha çok. chet baker,norah jones,diana krall,yearning,caro emerald,tape five gibi isimleri çok dinlerim.bazen de him,alice in chains,sentenced gibi grupları da dinlerim.

0

hergün müzik dinlerim,çünkü müzik ruhun gıdasıdır.öncelikle türk pop slow dinliyorum.türkü,sanat müziği,türk rock,arabesk,yabancı pop türü şarkılar önceliğimdir.şu aralar buray yeni çıkan albümü süper slow müzik olduğu içindir.bir de rafet el roman unuturum feat derya elbet süper ...

0

müzik le aram cok iyi ozellıkle yolculukyaparken yada ev de temızlık yaparken cok fazla dınlerım pop slow rap klasık tarzlarını daha cok dınlerım

0

müzik olmazsa olmazım hem mutlu halimde hem de mutsuz halimde bile hep müzik dinlerim.genelde pop,türk halk müziği ve rock müzik daha çok severim.

0

müzikle aram pek iyi değil aslında ama türk sanat müziği ve arabesk müziğine bayılırım.çunku arabesk müzik ve türk sanat müziği insanın ruhunu dinlendiriyor.benim kendi düşüncelerim böyle.

0

müzikle aram güzel en çok yabancı pop seviyorum