0

karavanın bulunduğu lokasyon çok önemli.ne çok kalabalık ne de çok ıssız olucak.sahil, kum kenarı olması bir avantaj çünkü orada kamp yapanlar daha sık oluyor.

0

karavanı çektiğiniz bölge nasıl bir bölge eğer yabani hayvanların olduğu bir yer ise evet zararı vardır tabiki birde hangi mevsimde gidiyorsunuz buda oldukça önemli . bunun dışında bir zararı olduğunu düşünmüyorum . aksine çok eğlenceli ve güzel olur .

0

aslında hiçbir zararı yok. yani yok denecek kadar az. karavanların ısınma sistemi nasıl hiç bilmiyorum. o yüzden o konuda bir yorum yapamayacağım. sonrasinda eğer güvenlik önlemlelri alınırsa birşey olacağını zannetmiyorum.

0

karavanda yasamanin her hangi bi sakincasi yoktur.sadece biraz guvenlik anlaminda aciklari olabilir.hic bir zaman daire'nin yerini tutmayacaktir.ama zor sartlarda karavanda da yasanilabilir neden olmasin.

1

güvenlik önlemleri tam olduğu sürece hiçbir zararın olacağını düşünmüyorum.rahat ve daha az masrafı olan bir barınma yöntemi olduğunu düşünüyorum.fırsatım olsa ve kalabilecek arkadaşım da olsa ben de karavan ad yaşardım.biraz da heyacan verici olurdu.