0

benzia için devre arasına kadar kulüp aranması doğru mu?.

büyük umutlarla transfer olmuştu hatırlarsanız

4 cevap
0

ilk zamanlar çok beğenmiştim yaşının ufak olması ve dtili hoşuma gitmişti. aranan futbolcu konumuna gelmişti . islam slümani ile yaşadığı problemlerle gündeme gelmişti . bu ikisi ortalığı oldukça karıştırdığı ve devamlı kavga ettiği biliniyor. cezair asıllı bu iki futbolcu takıma olumsuz etki yarattığı için takımdan gönderilecektir. slümani kiralık gelidiği takıma benzia ile bir avrupa ülkesinde top oynuyacaktır.

0

benzıa zaten kıralık ve parasını oduyoruz bizde kalması sorun tesgıl etmez

0

benzia cok iyi bir futbolcu geldiğinde biraz etki yarattı. ancak oyundan çıkarken yaptığı hareketler falan hiç hoş değil bence bir fenerbahçe oyuncusu asla böyle bir şey yapmamalıdır. bence fenerbahçe benzia'ya kulüp arıyorsa hak ettigği için arıyordur benzianın oyun anlayışına bir şey diyemem. ancak oyun dışında yapmış olduğu hareketleri genel olarak beğenmiyorum gelip bir iki maçta güzel performans sergiledi ve taraftarlarımız çok sevdi ama oyuncu disiplinsiz hareketleriyle dikkat çekiyor bu yüzden fenerbahçe benzia'yı hemen göndermelidir ve yerine daha kaliteli bir oyuncu gelmelidir benzia ile birlikte ayew'de gönderilmelidir fenerbahçe başarı istiyorsa daha kaliteli futbolcularla elde eder bu başarıyı benim düşüncelerim bu şekildedir.

0

istenilen performansı gösteremedi için fenerbahçe kulübü'nün gerçekten göndermesi gerektiğini düşündüğüm oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum. şu ana kadar oynadığı performans bana göre çok kötü ve aslında fenerbahçe kulübü'nün bir an önce elden çıkarması gerektiğini düşünüyorum. aslında gördüğümüz kadarıyla fenerbahçe kadro olarak da gerçekten kötü bir durumda ama istenilen performansı veremediği için bazı oyuncular daha da farklı bakış açısıyla bakıldığını düşünüyorum. bu yüzden ne olursa olsun bir an önce yapılması gereken transferler var gönderilmesi gereken transferler var bu da fenerbahçe takımı içerisinde en önemli oyunculardan biri ben benzia nın bir an önce elden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum.