0

şu an fenerbahçe futbol takımında oynamakda olan benzia bana göre başarılı bir futbolcudur. ancak karakter olarak başarılı olduğunu söylemem mümkün değildir. ilk geldiği maçta gerçekten benzia'yı çok sevmiştik. ancak daha sonradan formayı çıkarıp atmalar gibi durumlar olunca söz konusu fenerbahçe dedik ve tüm taraftarlar benzia'yı sevmemeye başladı. benzia genç bir oyuncudur ve fransa doğumludur ancak kuyruğu cezayir'dir.

0

fenerbahçeli benzia fransa doğumlu aslen cezayirlidir fransanın lille takımında forma giymekteyken comolli tarafından istenmiş ve alınmıştır takıma geldiği ilk maçta taraftarlar cok beğendi oda iyi oyuncu olduğunu klas çalımlarıyla gösterdi ancak hoca onu oyundan alınca çok sert tepkiler vermeye başladı böylelikle ali koçun kararıyla bir süre kadro dışı kaldı ardından yine takımda kadroya girdi bence güzel oyuncu genç dinamik bir oyuncu ancak taraftarlar çok seviyor diye hocaya karşı gelmemelidir diye düşünüyorum.

0

fenerbahçeli benzia orta sahada oynayan bir futbolcudur. fransa da top koştururken ülkemize gelmiştir. cezayirli bir oyuncudur.

0

fenerbahçe de forvet bölgesinde bulunan bir cezayir li oyuncusudur.