0

komşular neden alt katta yaşayanı düşünmez?

sanırım üst kattaki evi tepemize yıkıyor.

7 cevap
0

benim 14 aylık bebeğim var. benim oğlum geceleri uyumuyor, gündüz de olsa iki saat uyuyacak ona izin vermiyorlar.. habire tak tak tak diye sesler geliyor. yani çıkıp bir şey demek istemiyorum gerçekten huyum çok pis kavga ederim. huyumu bildiğim için söylüyorum kalkar oradan bana ters bir şey söyle ben bu sefer onun saçını başını yolarım elimde kimsede alamaz. yani alt, üst fark etmiyor. gerçi ben üste oturuyorum.. 5. katta yine benim üstümde çatı var sadece nedense çatıdan bile tak tak sesler geliyor anlamış değilim yani komşular çok bencil insanlar.

0

sadece üst kattaki komşular değil. ben alt komşum yüzünden gece uyuyamadım. final sınavlarım vardı. o zaman kocaeli üniversitesine servisle gidip geliyorum. gecenin 12 sinde kvga etmeye başladılar. bende sınavlar olduğu için çalışıyordum geç yattım. o gerizekalılar yüzünden o gün sınava uyuyamadan girdim. bir saat bile uyuyamadım.

0

adam gibi adam yok nerde adam ya da bize rast gelmez

0

görüyoruz ki aslında ülkenin her tarafında aynı senaryonun olduğunu görüyoruz. her zaman üst tarafta komşular gerçekten çok gürültü yaptığı için. alt kattaki komşular her zaman rahatsız olduklarını dile getiriyorlardır eminim. ama tabii ki buna karşılık olarak genel olarak komşular hiçbir şey demezler ve aralarının açılmasını istemezler doğal olarak.

0

evet çoğu komşu bunu düşünmez. genellikle bu filmlerdede olur izlediğimizde üst kattaki komşu bilerek gürültü yapar veya bilmeyerek yapıp alt kattaki komsusunu rahatsız eder. bence çok yanlış bir düşünce kesinlikle böyle olmamalıdır. biraz insancıl davranmamız gerekir diye düşünüyorum.

0

çünkü komşular genellikle alt kattaki ne düşünmez ve sürekli ses yaparlar. genellikle düşüncesi ve cahillerdir böyle insanlar önceliklerinden ne yapacağını şaşırırlar. yani genellikle böyle insanlar bencildir sanki savaş olur gibi bazen çok ses çıkar işte böyle geri zekalı insanlar oldukça ülke kalkınamıyor.

0

bir insanın kendisine saygısı yoksa diğerlerine de saygısı olmaz. sanki kendisine aynı durum yapılsa mutlu mu olacak ama insanlar öoğu zaman bu konularda bencilce davranıyor. aşırı gürültü, balkona bir şey sirkelemek gibi.