0

benim hayatımda çocukluğumdan beri tabiki en çok değer verdiğim insanlar var.bana maddi manevi olarak destek olurlar hem ailecek hemde kendileri ile görüşüyorum.dükkan acarkende ev doserkende düğün yaparken de çocuğumuz olduğunda asla hicbirseylerini esirgemediler.bu yüzden tabiki çok mutluyum.insanların herzman sırtını dondugunde bile korkmucak veya acaba diye dusunmucek dostları olmalıdır.

0

hayatımda iyki var dediğim dosttum herşeyin eşim yeter bana

0

tabi ki de var o kadar kalbi kötülükle yogurulmus insan arasında onunla tanışmam bir mucize ben ünivertite okuduğum zamanlar o okulumun olduğu yerin yerlisiydi o zaman kış kar yağıyor ben anahtarımı evde unuttum ev arkadaşım merkeze gitti ve bir gün sonra gelecek meydandaki ağacın altında oturuyorum ve çokta güzel kar yagıyo ne yapcam diye düşünürken kontör yüklemek için yan taraftaki telefoncuya girdim kısa saçlı bir kızla gençten bir çocuk vardı kontör istediğimi söyledim ama telaşlıydım moralim bozuktu ne olduğunu sordum anahtarı unuttuğumu söyledim üşüme burada bekle dedi rahatsız et miyim diye çıktım ve dükkanı kapatırken yanıma geldi gel bugün bende kal dedi o günden sonra hiç ayrılmadık

0

arkadaşlarım var tabi eskiden çok samimi dostlarımdı. şuan eskiye nazaran arkasim konumundalar. kendi menfaatlerini düşünüp beni yok saydıkları günden beri sedece arkadaşlarım yani.şu saatten sonra rabbimden başta dost istemem ondan gayrisi yalan tek gercek rabbim çünkü.

0

nadir bulabildiğim 2 tane dostum var. birini yıllardır tanıyorum. biri de 1 yıldır tanıdığım biri ama kardeş gibi olduk desem yeridir. onlar iyi ki varlar hayatımda hep olurlar inşallah.

1

hayır öyle bir dostum yok. sadece bazen ben öyle olduğunu zannediyorum sonradan herkesin gerçek yüzünü görüyorum. ama bunu görmem biraz zaman alıyor.

1

yani malesef yok benim dostum arkadaşım da sevdiğimdir.

0

hayatımda olan herkes ıyıkı dedıgım ınsanlar seciciyim

0

var tabi ki. olmaz mı biri erdem biri metehan biri de serkan.

0

çok arkadaşım var. ama dost diyebildiklerim çok azdır. çevresi geniş olmak güzel birsey ama her dost görünene inanmamak lazım. unutmamalıyız ki en büyük kötülükler en yakınlarından geliyor.