0

bu soruyu yazalı tam 25 gün olmuş ve gerçekten de sorumani ailesine ve burada olanlara çok teşekkür ediyorum . iyi ki varsınız kendimi sıcacık bir aile ortamında hissediyorum herkese başarılar diliyorum. insanlar hak ettiğini kazasın istiyorum herkes sonuçta buradakiler emeğinin hakkını alıyorlar.@rossmann seninle yarışmak isterdim ama gündüz işim oluyor gecede internetim yok o yüzden sen daha fazla kazanırsın diye umut ediyorum ama yinede yarışabiliriz :)

0

tabiki destek olacağız. hak eden kazansin dedik. hala da diyoruz. herkes kazansın :) hadi kanka neredesin bak hatta iki katı kazanç var. kaçırma üzülürüm.. hepimiz kazanç için buradayız. fazla arayı açma. hadi bekliyorum. hangimiz daha fazla kazanacağız. var mısın yarışa. :d

0

site olarak bence iyi var hem kazanç sağlıyoruz hem de birbirimiz ile diyalog içindeyiz. sorumani sitesi bu anlamda diğer sitelere göre 1-0 önde başlamaktadır. bugün olduğu gibi 2 katı kazanç sağladılar böyle yaparak da site kullanıcı sayısını arttıracaklardır. şimdiden herkese iyi kazançlar.

0

tabiki hoşumuza gidiyor.bakın benimde katkım olduğunu dusunuyorum yorum olarak sorumani 2 kat kazancı gene bizlerin kazanması için pazartesiye kadar devam ettiriyor bu kazanc herkese daha faydalı olcaktir.bizde üyeler olarak birbirimizi tutmalı desteklemeli vede sorumaniye yardımcı olmalıyız.

0

ne kadar güzel nispet ortamı yok herkes birbirine moral veriyor güzel ortam gerçekten. herkesi tebrik ederim hakedenler kazanır insallah herkes emek verip zaman harcıyor sonuçta kim hakediyorsa alır umarım

0

ya napayim çok iyisiniz burda bir ailem olduğunu düşünüyorum kısa sürede sizleri çok sevdim iyiki varsiniz beni desteklemeniz çok hoşuma gidiyor.

0

rica ederim efendim her zaman destekleme gayretinde bulunuyorum sizi.:)
cok adamin dibiyimde :d

0

bak ben sana ne sor diyorum sen ne yazıyorsun tamam bunu da yaz ama kendin için bildiğin konulardan yorum ve uzun cevap yaza bileceğin sorular sor.