0

2016 ve 2017 yıllarında fenerbahçe kulübü eurolig basketbolda şampiyon olmuş kulüplerinden biridir. gerçekten oynadıkları basketbol o zamanlarda daha çok iyiydi ve önüne geldiği takımı hep yendiğini görmüştük. şu anda da aslında bu sezon başarılı bir şekilde ilerlediklerini görebiliyoruz ama kadrolarında biraz olsun eksikliklerinin olduğunu söylemek isterim. teknik adamlar ne baktığımız zaman obradoviç gerçekten teknik adam olarak en iyileri arasında yer aldığını söylemek gerekiyor bana göre. kendi kariyeri ve takımı için ellerinden geleni yapmaya çalışan obradovic şu anda aklımda transfer döneminde girecekleri zaman belli başlı oyuncuları transfer edeceğini düşünüyorum ve takımı daha da kuvvetlendirecek bir kadroya sahip olacağını düşünüyorum. 2016/2017 sezonunda baktığımız zaman fenerbahçe gerçekten çok başarılı bir basketbol oyna işim vardı ve taraftarı daha da muhteşem bir şekilde onun destekliyordu. şu anda da aslında bu sezon da fena gitmiyorlar ama bazı yerlerde ve bölgelerinde çok eksikler olduğunu düşünüyorum bu yüzden inişli çıkışlı bazen performans sergilemeleri normal buluyorum. inşallah bunun üstesinden de gelirsen eğer bu sezon yine euroleague kupasını almaya aday olarak gösterdiğim takımlardan biri olduğunu söylemek isterim. büyük bir ihtimalle de bu sezon fenerbahçe'nin karşısına finalde cska moskova gibi kuvvetli bir takım çıkacağını tahmin ediyorum ne olacağı hiç belli olmaz oraya kadar fenerbahçe geldikten sonra bırakacağını hiçbir şekilde zannetmiyorum. 2016/2017 sezonunda fenerbahçe bize bu kupayı kazandıktan sonra türk basketbolu için gerçekten çok büyük bir adım attığını söylemek isterim. bütün dünyada en çok takip edilen bir lig olduğunu söyleyebiliriz ve bütün dünyaya bizi ve türkiye'ye tanıttığınız söylemek gerekiyor.

0

2016-2017 eurolig sampiyonu olan takım gururumuz fenerbahçe'dir. takım o sene çok iyi bir sezon geçirdi özellikle bogandoviç ve ekpe udoh sayesinde kazanıldı bu sampiyonluk tabi boby dixon'unda başarısı büyüktü bu şampiyonada şuan yine çok iyi bir sene geçirmektedir fenerbahçe bence bu senede rahat bir şekilde final four oynayacağını düşünüyorum. ilk 10 maçta 9 galibiyet alarak çok güzel bir başarı elde ettiğini düşünüyorum. bu başarının en büyük payı kesinlikle obradoviç'tir. neden diceksiniz çünkü o dünyanın en iyi koçudur. bu tüm dunya koçları tarafındanda bilinmektedir ligimize fenerbahçe takımına geldiğinden beri fenerbahçe euroligde hemen hemen final four oynuyor ve ligdede şampiyon oluyor eğer bu oyunla devam ederse ben fenerbahçe'nkn bu senede şampiyon olacağına canı gönülden inanıyorum.

0

2016 ve 2017 sezonunda euroleague basketbol ligi'nde şampiyon olan kulübümüz fenerbahçe ülker'dir. gerçekten fenerbahçe kulübü bize bu gururu yaşattığı için çok teşekkür ederiz. efsane maçtan çıkardı ve gerçekten de oynayış tarzını çok sevmiştin.

1

fenerbahce spor kulubudur. 2016 2017 sezonunun sampiyonu dur fenerbahce