0

fenerbahçe tabiki basketbolda büyük başarılara imza atmıştır.son zamanlardaki başarısı ile türkiye de güzel şekilde anılmaktadır.seyircisi ile bütünleşip tabiki ileriyi düşünen bir takım hem ligde bile geçen sene şampiyonluk yaşayan bir takımdır.bu yıl ise ligde lider vede takibi avrupada euroligde suan 16 maçta 15 galibiyet alarak lider vede son zamanların en başarılı türk takımı olma yolunda büyük bir başarıya imza atmıştır.sadece türkiyede deil avrupada bile adından çok bahsettirmektedir.

0

fenerbahçe bu sezon bundan önceki 2-3 seneye bakıldığında el (euroleague) için çok daha iyi bir başlangıç yaptı normal sezona. genel itibariyle el normal sezonuna baktığımızda 2. veya 3. sıralarda olduğumuz hatta 4.lüğümüz olduğu da görülür. ancak bu sezon gerçekten ilk yarı itibariyle real ve cska karşısında 2 galibiyet ve daha fazla farkı elde ettik ki bu çok önemli bir avantaj. kadro ve form durumu olarakta gayet iyiyiz ve artık maç kazanma kültürü olan bir takım olarak maç sonlarında panik yapan ya da daha çok hata yapan takım biz değil genelde rakiplerimiz oluyor. bu şekilde gitmeye devam edersek normal sezon liderliğinden sonra final four yapmamız gayet normal olur zaten ancak final four artık çok farklı bir basketbolu ve mücadeleyi getiriyor. orda da geçen sezonlarda olduğu gibi yine önce final ve sonrasında da 2017 finali gibi bir şampiyonluk hayal ediyoruz ve obradoviç ile olsun kadro kalitemiz olarak olsun bunu yapabilecek güçte ve kalitedeyiz.

0

fenerbahçe basketbol takımına bakacak olursak eğer, gerçekten euroligde çok başarılı bir sezon geçirdiğini söyleyebiliriz. baktığımız zaman çıktığı 13 maçta 12 galibiyet elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştır. bence bu büyük başarıda kesinlikle koç obradovic'in etkisi çok büyüktür çünkü o dünyanın en iyi koçu'dur. fenerbahçe'yi nasıl yönetebileceğini çok iyi bilen bir koçdur. eline en çürük kadroyu verin sizi yine şampiyon yapabilir. çünkü gerçekten harika bir koştur ve her takımın başına böyle bir koç şarttır diye düşünüyorum. baktığımız zaman fenerbahçe geçen günlerde eurolig şampiyonluğuna aday olan cska moskova'yı 15 sayı geriden gelip yenmeyi başardı. ve bana göre şampiyonluğun sinyallerini yavaş yavaş veren bu takım umarım sene sonunda eurolig şampiyonu olarak ülkemizi bir daha gururlandırarak gerçekten çok büyük bir başarı elde edebilir.

0

fenerbahçe'nin basketbolda avrupa'da oynadığı oyun gerçekten çok güzel olduğunu görüyoruz. çünkü teknik adamları obradoviç gibi yetenekli bir adam var takımın başında. kupa almadan hiçbir şekilde hiçbir sezonu kapatmıyor obradoviç. hırslı bir teknik adam olduğu için fenerbahçe'nin bu sene avrupa'da ve türkiye ligi'nde şampiyonluk yaşayabileceğini düşünüyorum. çünkü kadroları buna çok elverişli ve gerçekten de yetenekli oyunculara sahip olduğunu görüyoruz. yarı dönem içerisinde eksik olan mevkilere transferlerin yapılması takdirde daha iyi yerlere gelecektir.

0

fenerbahçe basketbol takımı bu sene çok güzel bir basketbol oynayarak euroligde 12 maçta 11 galibiyet elde etti. çok başarılı bir basketbol oynuyor. özellikle koç obradovic'in sayesindedir. obradoviç oyunculara verdiği taktikle oyuncular çok güzel bir basketbol oynayarak obradovic'in de bizi de çok sevindiriyor. umarım fenerbahçe basketbol takımı böyle oynamaya devam eder ve euroleague sonunda bizi yine mutlu eder avrupa şampiyon olur.

0

bence fenerbahçe bu sene böyle oynamaya devam ederse çok rahatlıkla euroleague'e kazanacaktır. çünkü geçen gün izlediğim panathinaikos maçında fenerbahçe adeta panathinaikos nefes aldırmadı. bu kesinlikle koç obradovic'in sayesindedir.obradovic fenerbahçe geldiğinden beri fenerbahçe basketbol takımı avrupa şampiyonu oldu. her sene son 4'e kaldı. yani eskiden fenerbahçe bu kadar iyi bir basketbol takımı değildi. ancak son 5 senedir obradoviç sayesinde, fenerbahçe'nin istediği basketbol oyununu kavuştu.demek istediğim fenerbahçe böyle devam ederse bu sene yine rahatlıkla final four'a kalacaktır. önceden şampiyon olduğunda takımda bogdanovic gibi bir oyuncu vardı.bogdanovic ya her yerden üçlük atan büyük bir sporcu bulamadı. ancak şu an onun yeri doldurulamasa bile fenerbahçe oynadığı 11 maçta 10 galibiyet elde etti. ve şu an euro lig'de lider durumda bana göre fenerbahçe koç obradovic sayesinde çok güzel yerlere geldi. kaç şuaralar taraftarlardan şikayetçi çünkü taraftarlar maçları peki gitmiyormuş bana göre fenerbahçe basketbol takımı çok az seyirciyi hak etmeyen bir takımdır. elimde imkanım olsa ve istanbul'da yaşamış olsam fenerbahçe'yi izlemeye hemen hemen her gün gidebilirdim.çünkü bu sene futbolda bir şey beklemiyoruz. ancak basketbolda böyle oynarken sağlarım boş kalmasını istemem.benim gibi düşünen birçok fenerbahçeli olduğunu biliyorum.umarım fenerbahçe bu sene bu oyuna devam eder ve bize yine avrupa ligi şampiyonluğu getirir.geçen panathinaikos maçında koç obradovic'in yaptığı taktik beni çok etkiledi.bu adam kesinlikle dünyanın en iyi koçu'dur üstüne koç tanımam.