0
0

aslında pide mi pizza sorusunun cevabı damak tadıyla bağlantılı olarak değişkenlik gösterebilir. pizza bizim kültürümüzde çok fazla yeri olan bir besin kaynağı değildir. italya' ya özgüdür fakat ülkemizde de oldukça popülerdir. bizim genlerimizde daha çok lahmacun pide gibi içinde et kıyma olan besinler bulunmaktadır. bundan kaynaklıdır ki ben bu konuda kendi damak tadıma daha uygun olduğu için pide cevabını vereceğim. pizza da kesinlikle çok lezzetli bir yiyecek fakat pide lahmacun bu tür besinle bana daha cazip geliyor. bir mekana oturduğum zaman aynı menü de iki yiyeceği de gördüğüm zaman tercihim her zaman pideden yana oluyor. kıymalı yumurtalı favorimdir

0

bence pide daha lezzetlidir. kuşbaşı kaşarlı yada kıymalı kaşarlı pide her zaman favorimdir. pizza da güzel ama ben kendi geleneğimden vazgeçmem ve bu yüzden pide yerim mümkünse gittiğim yerde.

1

tabii ki bir türk olarak damak tadıma pide çok daha yatkın geliyor. özellikle karışık ve üstü kaşarlı pide en sevdiğim pide türüdür. eğer bir tercih yapmam gerekirse bir mekanda pizza yerine pide yemeyi hatta varsa aslında lahmacun yemeyi tercih ederim. nedense lahmacun pide ben daha güzel geliyor bana.

0

pide daha lezzetli.cunku içinde et var kıyma var