0

evet takıp uyurum ben hiç öyle şeylere dikkat etmiyorum.sürekli sarja takmiyorum zaten bir gün gidiyor sarjim.

0

hayır kesinlikle bunu yapmam çünkü telefon uzun süre şarzda durduğunda bataryasına zarar geliyor ve şarz ömrü azalıyor telefonda sorunlar meydana geliyor ben telefonun şarzı fullendiğinde hemen şarzdan hemen çıkarırım ve şarzı uyarı vermediği sürecede şarza takmam.

0

benım hep yaptıgım bir sey bu ama iste napalim tehlikeli bir durum aslinda sabah uyanınca dolu olmasi daha mutlu ediyor beni.

0

evet malesef yapıyoruz gündüz sarz tam olsun diye bizde takiyoruz sabaha kadar sarz etsin diye aslında çok sarzda kalması doğru değil açıkçası malesef ki yapıyoruz gündüz acil durum olur diye sarza takiyoruz

0

gece yatarken telefonu şarja koymak aslında telefonu sağlığı açısından oldukça zararlı bir şey. ancak bizim burada elektrik kesintisi sıkça yaşandığı için geceden şarja takmaya çalışıyorum çünkü bazı sabahlar uyandığımda elektrik olmuyor. güve ne zaman ben şarja takmasam geceden ertesi günü elektrik kesintisi yaşıyoruz bu da benim şansım galiba. o yüzden yatmadan yakın bir zamanda şarjımı doldurmadıysam belli bir seviyenin altına düşürüp ondan sonra gece yatmadan şarja takmaya çalışıyorum. eğer uykumun esnasında uyanırsam ve telefonun şarjı dolduysa telefondan hemen şarj aletini çekiyorum. zararlı bir durum patlama riski de oluşturabilir ancak başka bir çare bulamıyorum ben.

0

ben şarj cihazını telefonuma takıpta uyumuyorum eğerki azsa ertesi gün takıyorum patlayabilir yani her an akşam takarsak telefonumuzu ne bileyim bilgisayarımızı çok yanlış bir şey ve çok tehlikeli bence öyle uyumak hemde çom sağlıksız heleki yatağımızın ucuna takılı koyduysak telefonumuzu.