0

bence dağıtılmamalı ama 1.ye 100 2.ye 50 3.ye 25 verilmesi uygun olabilir . hem moral olur hemde motivasyon ve rekabet artar.

0

dagitilmali öyle daha çok rekabet olur

0

herkesin faydalanması daha mantıklı. bence

0

dağıtılmalı 'ya gerçekten de dağıtılsın

0

bence de dagitilmali. yine en yuksek ödül birinciye verilsin ama digerlerine de azalarak verilsin. bu tarz bir odül dagilimi site icerisinde daha fazla etkilesim daha fazla aktiflik saglar

0

bence ilk 5 e eşit şekilde dağıtılmalı

2

inanır mısınız biraz once bunu düşünürken soruyla karşılaştım. şöyle ilk 3 olsa ilk 5 olsa mesela. moral ödülü falan olsa :) çok şey mi istiyoruz. hayatımda 1. olduğum şey çok nadir ama ilk 3 e girdiğim çok olmuştur mesela. burdan yönetime duyurulur. :)

0

bence ilk üçe verilmeli tek kisi haksizlik olur

0

ben en azından bi ilk 3 kişi olmalı çok uğraşan birinin birinci olup son anda diğerinin yüklenmesi sonucu ikinciliğe düşmesi hoş olmaz bence

0

aynı ödülün birden fazla kişiye dağıtılmasındansa birinci ikinci ve üçüncü gibi seçenekler olması ve ikinciye farklı üçüncüye farkli bir ödül olması daha adil olur diye düşünüyorum. ama yinede ikinci ve üçüncüyede takdir amaçlı ödüller verilmeli.

0

hemen yazılım ekibini yataklarından kaldırıyoruz:)

bundan sonra yarışma ödülleri paylaştırılacak.

0

bence sadece 1 kişi almalı hakeden kazansın

0

neden demissiniz?çünkü tek bir kişiye ödül vermek diğer kullanıcılar arasında umutsuzluk yaratır.zaten bir kişi diye.ama ödül bir kaç kişiye olursa hem kaliteli soru ve cevaplar çıkar ortaya şimdi ki soru ve cevapların çoğu kazanç odaklı.

1

zaten herkes bunu istiyor.bizim talebimiz bu yarışmada da ödülün birden fazla kişiye dağıtılması.lutfen bu yazımı dikkate alın sayın sorumani.com admin/moderatorleri.

1

bence dağıtılsın hatta bence turnuvalar tarzı birşeyler düzenlenebilir ve hediyeler belirlenebilir bunlarda sayılı kişilere dağıtılmalı

1

tabi ki sadece birinciye ödül vermek haksızlık olur

1

evet kesinlikle ilk beş kişiye dağıtılmalı.

1

bundan sonra derken bu sefer de dahil olsun :d

1

bence olmalı birinciye 100 tl, ikinciye 50 tl, üçüncüye 25 tl olmalı.

1

evet çok güzel olur 5 kişi falan olursa daha iyi olur