1

erkek olduğu için bakabileceğimi zannetmiyorum. ama yemek ya da çamaşır yıkanması gibi işlerini yapabilirim. uyumlu insan olduğu sürece.
ben çok hasta bakabilecek yapıda biri değilim. sevsem de yapamıyorum.

0

eşimin babası benim de babam konumundadır bu yüzden ona bakmak benim hem ahlaken hem vicdanen görevimdir.

1

son zamanlarda dolanan bir video var. 6 yaşındaki çocuk felçli babasına bakıyor. gerçekten yürek ve sevgi işi. bakılması gerekir. herkesin başına gelebilir ve bu durumlar beni çok üzer. ama yine de böyle bir durumla sınanmadan çok yorum yapmak yersiz olur.

0

bence bu insanlık için yapmamız gereken bir şey. ama ben daha evlenmediğim için bu konu hakkında net bir şet söyleyemeyeceğim.

0

kayinbabam hastalığında bizler değil oğullar hergun yanında kalkarak bizlere baktirmadilar ama bakarmiydim orası şaibeli bazı sorunlar yaşadığım için gerçi rahmetli oldu adamcağız

0

tabiki bakardım hiç sevmediğim biri bile olsa bakarım insanlık sonuçta.

1

benim eşimin ailesiyle aram yok. ben kayinbaba mı çok severdim, o karısına uydu beni arayıp sormadı ben öğün o hasta diye beş kere aradım telefonumu açmadı ,mesaj attım whatsaptan cevap vermedi gördüğü halde. onun için hiç bir şekilde eşimin ailesine bakmam onlar beni kötü bildi hiç bir zaman sevmediler ben onlara kötülük bile yapmadım. onlar hep bana laf etti ,hakaret etti ben artık öyle pislik insanları hayatımda istemiyorum ,bakmamda kim bakarsa baksın. ben iyi oldukça onlar kötü oldu her seferinde karısının lafına bakti.

0

yani evimizde kalabilir, yemeğini yaparım. ama altını almam. o tarz işleri eşim yaparsa bakarım.

0

ha benim babam ha kayın babam fark etmez bakarım tabi benim babam hasta olunca eşim bakmayacak mı bakacak tabi onun babası hasta olunca da mecburen bende bakarım fark eden bişe olmaz tabi kendi babama birz daha yakın olabilirim ama ayırt etmem bakmam gerikiyorsa bakarım