0

ben ilk mesela normal konuşma ise hiçbir zaman düşünmeden sohbet havasında konuşuyorum. eğer bir sorun yada konuşacak bir şey varsa onu düşünüp cümleleri kurar öyle cevap veririm.

0

eğer yapacağım konuşma benim için önemli bir konuşma ise evet aramadan önce ne konuşacağımı düşünürüm. ama normal bir konuşma yapacaksam hiç düşünmeden direk ararım ve o an içimden nasıl ve ne konuşmak geliyorsa öyle konuşurum.

1

birini aramadan evvel eğer ani gelişen bir arama değilse ve konuşulacak konular bilgilendirme ya da bilgi almak yönünde tezahür edecek ise.. evet düşünürüm. soracaklarımı hatta daha evvel bir kağıda not alırım ki unuttuklarım olmasın diye. ama normal arkadaş ya da aile akraba fertlerinden biri ile konuşma gerçekleştireceksem, spontane ne hissediyorsam o an o şekilde konuşurum.

0

genellikle ne yapıyorsun ,nasılsın derim. onun için düşünecek bir şey bulamıyorum.. yani sadece bir ailemi arıyorum başka aradım kimse yok ,bir de arkadaşlarım var zaten onlar muhabbet açtıkça ben de devamını getiriyorum yani birini aramak için düşünecek bir şey olmuyor en azından öyle diyebilirim.