0

evet filmini izlemiştim gerçekten filmi çok acı vericiydi.kişilik olarak gerçekten çok iyi bir insan şarkılarıda gerçekten çok güzel ruha dokunan tarzda ve boş olmayan şarkıları var

0

müslüm gürses'in örnek alınabilecek bir sanatçı veya bir insan kimliği taşıdığını düşünmüyorum, bu yüzden ona karşı bir gram zerre kadar içimde sevgi oluşmadı hiç.teoman'ın bir kaç seslendirdiği parçalarla hoşuma anca gitti, bir de yağmur denilen bir bayan sanatçıyla yaptığı bakma isimli parçasını çocukluğumdan beri dinliyorum ve nedense çok büyük bir hayranlık uyandıran bir parça oldu hayatımda.müslüm gürses'in beyazperdeye aktarılan yaşam öyküsünü ilk izlediğimde tüylerim diken diken olmuştu, bir erkek olarak kendimi tutamadım ve de ağlamıştım.yaşadığı şeyleri görünce yargısız infaz yapmanın doğru olmadığını düşündüm, ona karşı olan sevgim birazcık arttı ama rap müzik dinlemeyi hiçbir şeye değişmem çünkü rap bir yaşam felsefesi benim için, taa çocukluğumdan itibaren bugüne gelen iç içe olduğum bir yaşama tarzı adeta ve bu yüzden başka tür sanat icra eden sanatçılara karşı fazla bir yakınlık duyamıyorum duymuyorum da böyle bir gereksinime ihtiyaç olarak.

0

adamın ne hayat hikayesini ne demek kendisini tanırım.fakat şarkıları çok hoşuma gidiyor.boyle içten söylediği çok belli oluyor.herkes çok zorlu bir hayat hikayesinin olduğunu söylüyor.

0

kişilik bakımından kendisini tanımıyorum.ama şarkıları mükemmel ve içten yazılmış.arabesk sevilmez mi yahu.

1

müslüm gürses'i eskiden hiç ama hiç sevmezdim. ta ki; rahmetli müslüm gürses'in teoman şarkılarını söylemesi, onun farklı müzik kültürüne yakın kişilerine de kendine tanıtmasına vesile oldu. o günden itibaren rahmetliyi hep sevdim. şimdilerde müslüm baba filmine de en ama en çok sevdiğim timuçin esen'in hatırına gitmeyi çok istesem de ilk günden bu yana, gitmek nasip olmadı hep erteledim. açıkçası müslüm baba filminin sinema salonunun kapısında çıkarken görüşmek işime gelmedi.

0

lise yıllarımda ve aşk hayatımdaki ayrılıklarda en büyük destekçilerimden biridir müslüm baba şarkıları ile agladık hüzünlendik arabesk müziğinin babasıdır müslüm baba mekanı cennet olsun