0

zamanımın büyük bölümünü neredeyse sosyal medya da geçiriyorum. biriyle haberleşmek için olmasa da girip paylaşımlara bakmak paylaşım yapmak insanları takip etmek zaman geçirmek için güzel şeyler bence.

1

artık kullanmıyorum desem yalan olmaz. çok nadir kullanıyorum, o da genellikle merak ettiğim bir şeye bakmak veya güncel konulara gelen tepkileri görmek için oluyor. hiç şikayetçi değilim. vaktimin çoğunu sorumani'de geçiriyorum zaten. bir de video özelliği olsa bu sitenin hiç gerek kalmayacak diğer sosyal medya hesaplarına neredeyse.

0

çok sık kullanıyorum hergün sosyal medyadaki facebook ve instagramı olmazsa olmazlarım

0

günümün yarısından çoğu sosyal medyada geçiyor sabah gözümü açar açmaz elimi yüzümü yıkamadan önce sosyal medyayı kontrol ediyorum resmen bağımlı oldum. 1. sırada instagram geliyor özellikle hikaye özelliğini getirdikten sonra instagramı kullanma sürem biraz daha arttı daha sonra youtube trendlerdeki videoları izlemekten kendimi alamıyorum facebook biraz eskidi ama yine de bırakılmıyor özellikle gruplarda takılıyorum twitter desen çok farklı bir platform zaten bütün güncel olaylar espriler mizahlar trendler ilk başta twitter a düşüyor daha sonra diğer sosyal mecralara twitter candır samimiyetin başkenti bir sosyal medya sitesidir kullanmanızı öneririm.

1

sosyal medyadan kastınız facebook ise 4-5 ay oldu o mecrayı dondurdum, hiç girmiyorum, sıktı artık beni ondan.. instagrama günde bilemediniz 1 saat bakıyorumdur. o da genelde ya sabah ya da gece yatmadan evvel. ama twitterda bunlara oranla daha uzun zaman harcıyorum. genelde 3 saat falan belki gününe göre 2 saatte olabilir.

0

aslinda cok yogun kullanmazdim eskiden ama artik daha da ilgi duyuyorum.en azindan youtube dan vazgecmek kolay olmuyor :)

0

instagramı çok kullanıyorum genelde gün içerisinde sanırım en az iki saat telefonu elime alırım.kötü bir durum olduğunu biliyorum ama fazlasıyla kafa dağıtıyor kesinlikle.

0

hemen hemen 10 günde saat kullanıyorum. ara sıra 12 saatde oluyor.