0

kendisine ve çevresindeki insanlara saygısı olmayan insandır. uzak durulması gereken insan türüdür.

0

ter bazı insanlarda bir hastalık da olabilir.onun için ter kokan veya aşırı terliyen insanlar önce bir doktora gözükmeli.ayrıca piyasada koku giderici losyonlar da var.bu insanlar günde en az bir kerde duş almalıdır.

1

ter kokan insanlardan gerçekten nefret ediyorum. tamam , ağır çalışma koşullarından dolayı insanlar terleyip kötü kokabiliyorlar bunlara anlayış gösterebiliriz ancak daha evinden yeni çıkmış olan kişiler bile özellikle toplu taşıma araçlarında sabahları bu kadar iğrenç kokmayı nasıl başarıyorlar anlamıyorum. özellikle dışarıya sürekli olarak çıkan insanlarsınanız ve çalışıyorsanız ayrıca ter koktuğunuzu da biliyorsanız eğer her gün düzenli olarak duş alarak ve duştan sonra ayrıca sabah kıyafetlerinizi giymeden önce de roll on ya da deodorant kullanarak ter kokusunun önüne geçmek çokta zor bir şey değildir. ayrıca aşırı derecede terleme problemi varsa bu sorunun önüne geçebilmek için uygulanan birçok müdahalede mevcuttur. ter bezlerini aldırmak en çok işe yarayan uygulamadır. ama insanlar düzenli olarak duş almak şöyle dursun günlerce aynı şeyi üstlerine diyerek çok kötü kokmayü başarıyorlar. ben duş aldıktan sonra bile üzerine ve kirli kıyafetlerini giyen birçok insan biliyorum. o kadar kötü kokular nasıl farkında olmuyorlar ya da farkında olsalar bile nasıl rahatsız olmuyorlar inanın anlamış değilim. özellikle çalıştığım zamanlarda terlediğini hissettiğim zaman kokmamak açısından lavaboya geçerek ıslak mendille koltuk altlarımı silip ardından mutlaka deodorant sıkıyordum ki dışarıya karşı kötü kokmayayım. çalışan insanların gerçekten bunu yapması çokta zor bir şey değil. ancak dediğim gibi ağır şartlarda çalışan ve işten çıkmadan önce yıkanma ihtimali olmayan kişilerin kokmasını yadırgamıyorum. ama elinden geldiği halde hatta sürekli evlerinde oturan kişilerin bile bu denli pis olmasını ve kötü kokmasını hiç doğru bulmuyorum. temiz olmak gerçekten bu kadar zor bir şey olmasa gerek. ayrıca temizlik imandan gelir ve insanların bizim burunlarımıza işkence etme hakkı kesinlikle yoktur.herkes kişisel bakımına özen gösterse gerçekten dünya çok daha yaşanabilir bir hal alacak.

1

insanların her gün duş alması ya da alamıyorsa da koltuk altlarını silmesi sonra ter önleyici deodorantlarını kullanmaları gerekir. bir çok insan dün sıktığı deodorantın üzerine defalarca yine aklınca güzel kokmak adına sıkıyor da.. iğrenç koku oluştuğunun farkına bile varamıyor.
biri ona rexsonadan bahsetmesi lazım..

0

her zaman kötu yaklasirim deodorant cok pahali bir sey degil