0

şükür soy isimli hain hakan dır. bir zamanlar hakan ünsal ile aynı takımdayken büyük hakan diye seslenilirdi. bu adam o kadar haindir ki vakti zamanında milli takımın hocasını bile değiştirtmiştir. hakan şükürün ne mal olduğunu anlayan ersun yanal onu milli takıma çağırmamış ama bedelini milli takımdan kovularak ödemiştir. iyi futbolcu muydu bilmem. ama şaban lakabı boşuna değildi bence. 15 temmuz öncesi zaten ne mal olduğu ortadaydı. hocaefendi hocaefendi diye ortalıkta geziyordu. 15 temmuzdan sonra da gitti hocaefendisinin kucağına oturdu. eşi de hemen baş örtüsünü falan atmış. gösteriş işte. adamın burda babasını hapise attılar kendisi keyif sürüyor amerikada. önceden beyefendi kişiliği ile bilinen futbolcu denilirdi kendisi hakkında şimdi ise kişiliksiz biri vatan haini biri olarak biliniyor.

0

şükür soyisimli forvet oyuncusu hakan şükür'dür.türkiye adına bir çok maçta gol atmayı başarmıştır.daha sonra milletvekilliği yapmıştır.şuan fetö davasından aranmaktadır.bildiğim kadarıyla amerika'ya kaçmıştır.

0

türkiye'de milli forma ile bir sürü maçta ter dökmüş gol cu oyuncumuz ve aynı zamanda senelerce galatasaray takımında oynayan milli oyuncumuz hakan şükürdür . aynı zamanda istanbul millet vekilliğini de yapmış olup şuan görevde değildir .efsane oyuncu hakan şükür adına tarihte attığı goller ve oynadığı güzel futbol ile altın harflerle kazımayı başaran nadide oyuncularımızdan biridir.