0

2 ay kadar once odemelerimi alip altin dolar alirim demisim ama oyle yapmadim malesef. yine bu sitede takilmaya devam ediyorum. ama ek birsey daha yapmaya basladim. buradan aldigim odemelerimle kitap aldim 1 ay once. onlarin satisini yaptim sayilir. 16 kadar kitaptan 7-8 kitap kaldi. simdi yakin zamanlarda o sattigim kitaplarin paralariyla tekrardan kitap gireceğim. boyle boyle elimdeki kitaplari arttirmayi dusunuyorum. tabi bu surede biraz daha buralardayim. buradan aldigim odemeleri bu kitap isine destek olarak kullanacagim.

0

başka sitelere bakmıyorum ben. sadece burada aktif olma peşindeyim. kazancımı alınca da hesabımdan altın ya da dolar almak istiyorum. yani internet bankacılıpı üzerinden al sat yaparak kazancımı biraz daha katlamayı düşünüyorum.

0

sorumani çıkana kadar bende birkaç siteye bakıyordum bende ama iste gercek den boşa zaman harcanan sitelermis bence suan benim için tek favori olan yer burasi ve dostlarım ve arkadaşlarım için asla hiçbir zaman tereddutte kalmadan hem zihin hem bilgi hemde para kazanmaları için en ideal plartformdur sorumani paranın en kazançlı yeri burasi.

0

üye olduğum 4 5 tane site var ve çokta güzrl kazanıyorum benimle birlikte kazanmak isteyenler ulaşabilşrler evde oturdukları yerden ek kazanç sağlayacaklar

0

bir ara cevir oyna kazan uygulmasını takip ediyordum ve sürekli olarak orda takılıyordum ama cok az kazandırıyordu ve sürekli boşa zaman harcıyordum.

0

ek gelir için düzenli olarak soeumani sitesinde takılıyorum. başka baktığın siteler var ama düzenli bakmıyorum onlara. en iyisi sorumani sitesi bence.

0

ben şuan kargo şirketinde çalışmaktayım kazandığım para yetmediği için burdayım biraz olsun para kazanmak istiyorum.ek gelir için bir çok siteye baktım ancak çoğu site ödeme vermiyor sorumaniye üye olalı 16 gün oldu ve iki kere ödeme aldım biri 35 biri 30 tl sorumani sitesi bana çok güven verdi böyle devam eder umarım ek gelir için baska bir siteye bakmıyorum, gerekde olduğunu düşünmüyorum.

0

sadece bu site ve bunun gibi bir başka site daha var ikisinde oyalanıyorum. bir dönem avon oriflame falan satmaya çalıştım ama kimseye satamadım satış yeteneğim yok anlaşılan. başka yollar bulsam çok sevinirim.

0

ekgelir için başka yazkazan diye bir site var makale yazarak para kazanıyorum bu siteye üye olunup giriş yapılarak ek gelir sağlanabilir.