0

siyasete ilgim var ve genellikle takip ederim. seçimleri, siyaset adamlarını, yaptığı konuşmaları dinlerim ve izlerim. partiler arasında kıyaslamalar yaparım. partilerin vizyonu ile yaptıkları işler arasındaki uzantıya dikkat ederim. siyasetle ilgili bilgim var ama yeterli olduğunu düşünmüyorum. bu yüzden sürekli kendimi yenilerim. bu alandaki bilgilerim ne kadar tazeyse o denli başarı sağlamış olurum. siyaset gerçekten çok geniş bir yelpazeyi barındırıyor ülke gündemini bu yüzden sürekli takip etmek gerekiyor. mutlaka herkesin siyasetle ilgili bir görüşü vardır. görüşlerini temellendirmek zamanla meydana gelen bir şeydir.

0

çok ilgi duydugum şeydir siyaset her gün siyasi olayları ve açıklamaları dinlerim her partinin grup toplantılarına bakarım dinlerim ve bir analiz yaparım hatta bugünkü grup toplantılarından en saçması chp nin di gündeme dair bir konuşma olmadı hakaret davalarına değindi kendisine açılan parayla pulla işi olmazmış her seçim öncesi gibi düzeni ters çevireceklermiş gündeme dair hiç bir açıklama duymadım bütçe görüşmelerine dair iç bir şey söylemedi bahçeli biraz degindi eksiz katılım sağlayın iyi analiz edin iyi değerlendirin dedi iyi parti ittifak süreçlerine değindi bir iki adayını açıklayıp rozet taktı tek gündeme dair açıklama yapan bahçeli oldur akp grup toplantısı olmadı herhalde cumurbaşaknı olmadıgı için

0

siyaset ile ilgili bilgim yeterince fazladir.yani eskiden surekli takipcisiydim hatta icerisin de de bulundum ama arfik bi bunaltici geldi bana bu yuzden eskisi kadar takip etmiyorum.