0

ben hiç dışardan okumadım ama bence kısa sürede bitirenler vardır. ben inanıyorum buna .

0

acik lise okuyan kisiler konulari bilmedikleri icin niye neye calistgini bilemiyorlar girip surekli kaliyorlar duzenli bir sekilde calissalar ben zor soru sorulduguna inanmiyirum adam zaten aciktan okuyor neyin zorunu soruyor mufredat insanlarda okuma hevesi olmadigi icin sadece okumak icin okuduklari icin bu tur sorunlarla karsilasiyiruz

0

ben de açık liseye yazıldım hala okuyorum ama ne zaman bitecek hiç bilmiyorum mezun olma umudum çok düşük çünkü çalışamıyorum işte çalıştığım için çalışma fırsatım olmuyor ama ama veremediğim çok dersim var muaf oldum keşke diyorum gidip lisesi'ni okusaydım zor da olsa dışarıdan bitirmek çok daha zormuş daha almam gereken çok kredi var önümde ama azimle bitiren insanlara hayranım ben hiçbir şekilde veremeyeceğini biliyorum 10 yılda 12 yılda bitirenler var bazı kişilerde 4 yılda bitirdigi oluyor tam kredi alarak ben tam kredi hiçbir zaman alamadım çünkü çalışamıyorum çalışmadığım için de alamıyorum.

0

arkadaşım açık liseye gidiyor. mezun olacağına da inanıyor. bana kalırsa bende açık liseden mezunun olmanın daha kolay olduğunu düşünüyorum. çünkü sınavları daha kolay oluyor ve size kredi veriyorlar. bu yüzden bence normal liseye göre açık liseden mezun olmak daha kolay. ayrıca açık lisede dersleri de kendiniz seçiyorsunuz.

0

benim abim açık liseden mezun oldu ama nasıl oldu her gün kendisini odaya kapatıp derslerine sık sık çalıştı öyle olmasa açık liseden mezun olmak çok zor iş .

0

düzenli bir çalışmayla her şey yapılabilir. arkadaşım açık liseden memur oldu. 5000₺ maaş alıyor.

0

eger gercekten calisirsan kesinlikle mwzun olursun ve universiteyede devam edersin.kppss ye bile girersin devlet memuru olursun daha ne olsun.akilli olmak lazim.

0

eger gercekten. derslere çalışıp doğru yolda ilerlerseniz polis bile olabilirsiniz açık liseden

0

benim iki arkadaşım gidip mezun oldular ve daha fazlası üniversiteye direk geçiş yaptılar ve oradan da mezun oldular biri şu an devlet memuru bile oldu keşke bende mi açık liseye gitseydim diye düşünmedim değil yani :)