0

bence her ikisi de güzel kimine kıvırcık kimine de düz saç çok yakışıyor yani bu aslında kişiden kişiye göre değişiyor. kıvırcık saça sahip olan insanlara genellikle kıvırcık saç çok yakışıyor ancak mesela saçı düz olan iri bir anca kıvır kıvır bir saç ile ortaya çıkınca göz de alışmadıpı için insan garipsiyor.

0

kıvırcık saçlıyım ve kıvırcık saçlarımı o kadar çok seviyorum ki tam düzleştirme kararı alıyorum sonra vazgeçiyorum. 1 günlük bile düz saçlı olmak zor geliyor nedense o kadar alışmışım ki kendimi kıvırcık görmeye.

0

ben her ikisinide çok seviyorum. kıvırcik doğal duruyor düz ise bakımlı

0

düz saç daha rahat ama benim favorim kıvırcık saç

0

düz saç en kullanışlı olan istediğin şekle kolayca girer

0

bu soruyu duymamış olayım çünkü duyarsam şayet kesinlikle kıvırcık saç çünkü kıvırcık saç farklı olduğu kadar bakımınında zor olduğu bir saç türüdür ve kıvırcık saçın güzelliği karşısında kelimeler ile ifade edilmesi imkansıza yakın olur. tabi u konu da diğer konular gibi kişiye göre değişir benim görüşüm ve fikirlerim kıvırcık saçlılardan yana çünkü kıvırcık saç aşktır ve aşkı en güzel anlatan ds kıvırcıklara sarf edilen cümlelerdir. keşke kıvırcık açlar ve kıvırcık saçlılar koruma altına alınsa alınsa ki bu güzeş
llikten mahrum olmasak

1

kıvırcık saç özel insanlarda olur.. herkes de olmaz.. benim oğlumun saçları arbys'in patates kızartmaları gibi kıvırcık.. kuzum ya. benim saçlarım ise dalgalı.. memnunum.. düz saç gibi şekil verme derdim yok.. çok zaman tarakla bile taramam.. elimi daldırırım içine düzeltirim..

0

kıvırcık saç aşırı zor bir saç,zor şekil alan her kombinle uyuşmayan,toplanmakta zorlanılan bir saç.
düz saç tabikide daha kolay kıvırcığa görre.
ve bence daha da hoş.uykudan kalktın yüzünü yıkadın hopp çıkıver dışarı.saçına dokunmana gerek bile yok.ama kıvırcıkta öylemi hele bi uyu uyan kabarırda kabarır.

0

benimki kıvırcık hiç hoşuma gitmiyor uzayınca ayar tutmuyor hemen kestiriyorum

0

tabikide duz sac. bonus olmakmi istersiniz.

1

kesinlikle kivircik saç. kivotciklar guzeldir

-1

düz saçın kullanımı daha kolay ve rahat olduğu için düz saçı tercih ederim.

0

her zaman düz saç tercihimdir.

0

saçım kıvırcık olduğu için kıvırcık diyorum.