0

kızım dizisini komik buluyorum aslında. oyuncuların güzel olduğunu dizininde güzel olduğunu düşünüyorum özellikle çocuk ve baba karakteri çok yakışmış . aralarında ki bağ çok hoşuma gitmişti .beğendim bir dizi .

0

ben pek güzel bulmadım açıkçası ne bileyim oyunculuklarını sevemedim galiba bana çok yapmacık geliyor rollerinin hakkını veremiyorlar maalesef o yüzden ben pek sevemedim diziyi.

0

en beğenmediğim dizilerin başında geliyor ya yeter hep aynı türden diziler bilmem duygusallık bilmem aşk hep aynı hep aynı sıkılmadınız mı ne kadar iğrenç diziler bunlar tv8 in galiba tek dizisi o da bir işe yaramıyor şöyle bol aksiyonlu bol gizemli diziler yapsanız olmuyor mu ya asker dizisi ya aşk dizisi ya şiddet dizisi ya anne kız duygusallığı bilmem ne şöyle bir kurtlar vadisi pusu gibi bir dizi yapsanız olmaz mı eski dizileri arar oldum ne güzel dizilerdi onlar özellikle samanyolu tv dizileri çok güzeldi show tv de aslında fena değil ama artık kaliteli dizi sayısı azaldı trt1 almış başını tarih dizileriyle gidiyor payitaht abdülhamid diriliş ertuğrul duygusal dizisi de yok değil elimi bırakma maşallah dizi kadrosu çok iyi 8.gün vardı atv'de hiç izlenmedi ve hemen final oldu oysaki şu an oynanan ve çok sayıda izleyicisi olan çukurdan çok daha iyiydi foxta da kayıtdışı dizisi vardı o da reyting kurbanı oldu o kadar iyi olmasa da fena bir dizi değildi keşke bir kaç bölümünü izledikten sonra izleyici karar verseydi hemen kestirip atmasaydı şu saçma sapan ilk sezonu olan çukuru izleyenler sözü izleyenler kayıtdışı 8.gün gibi dizileri izleseydi inanın ki beğeneceklerinden eminim içerde dizisine kısmen benziyordu neyse kızım dizisi ve benzeri dizilerden hiç hoşlanmam hep ağlama hep zırlama sadece gürültü var başka bir şey yok ki

1

kızım dizisinin gerçekten çok güzel bir dizi olduğunu düşünüyorum. birbirine çok geç bulmuş baba ile kızın kısa sürede birbirlerine ne kadar sıkıca bağlanmış olduklarını işleyen bir dizidir. çoğu zaman izlerken gözyaşlarıma hakim olamıyorum. hele ki kızının hasta olduğunu doktordan duyduğu zaman adamın hali içler acısıydı ve oyunculuğu muhteşemdi gerçekten onun üzüntüsünü resmen ben de hissettim. zaten, buğra gülsoy oyunculuğunu çok beğeniyorum. dizide bulunan çocuk oyuncudan başta çok şüpheliydim biraz fazla şımarık bir çocuk oyuncu olduğunu düşünüyordum. en son onu da kocamın ailesi'nde izlemiştim ancak gerçekten kız da kendini yaşına rağmen oldukça geliştirmiş durumda ve çok gerçekçi bir şekilde rolünü yapıyor. aslında oyuncu kadrosu fazla geniş değil belirli kişiler arasında dönüyor hikaye. ancak şu anda fazla olmaması yeni bir dizi olduğu için gayet normal ilerleyen zamanlarda diziye yeni karakterler takılacağını düşünüyorum. zaten yavaş yavaş ufak tefek figüran oyuncular ve yan karakterler diziye girip çıkmaya başladı. başrol oyuncularının işlerini gerçekten çok iyi yaptığını düşünüyorum ve umarım bu dizide reyting kurbanı olmaz. kaliteli bir yapım çünkü.