0

ben daha yeniyim bakalım 8 tl oldu daha yavaş yavaş bizde 100 150 tl cekeriz diye tahmin ediyorum bol kazanclar hepinize

0

bu siteden en çok 160 lira çektim.yaklaşık üç ay oldu başladım toplam 342 lira çektim.ödemede sorun yok yani.

0

ben yeni üye olduğum için şu anda para çekimi yapamadım. ama çevremdeki kişilerden duyduğum kadarıyla gerçekten de büyük bir ölçüde para kazandıklarını söyleyebilirim. ama bunun içinde belirli vakitlerinizi burada geçirmeniz gerekiyor ve belli yarışmalarda dereceler elde etmeniz gerekiyor özellikle. yarışmalı dahi sıralamada yer almazsanız bile paranızı 12 girdikten sonra çekebilirsiniz hiçbir sıkıntı çıkmadan. bu yüzden biraz daha zamanınızı bu sitede harcarsanız büyük kazançlar elde edeceğini düşünüyorum.

0

bu siteden şuana kadarki toplam kazancım tam 100 liradır. 65 lira çekim yaptım toplamda şuandada yarışmada ikinci sıradayım umarım o yarışmadanda iyi bir gelir elde ederim. çünkü gerçekten bu aralar paraya çok ihtiyacım oluyor.

0

bu sitede şuana kadar toplam kazancım 92 lira 65 lira çekimim oldu site ödemeleri sorunsuz bir şekilde yatırıyor herkes ödemesini tıkır tıkır alıyor o yüzden burdayız.

0

166 tl çektim bu zamana kadar. bir ayda.. fazla girmedim ama. günde iki üç saatimi çok aktif geçirdim sadece.