0

düşmedide bende konak sorunu var maalesef ve bu şey saç derimden çıkmıyor ne yaptım ne ettim doktora gittim ondada fayda göremedim kalıcı bir şey galiba

0

evet bitlendim çocukken arkadaşımdan kapmıştı

0

evet okulda olduğum için arada bir bitlenirdim ve bize yurtta sürekli bit ilacı dokerlerdi.

0

ilkokula giderken sınıfımdaki bir kızdan bulaşmıştır saçıma bit

0

yani çocukken bitlenmeyen bence kimse yoktur. oynadığımız arkadaşlardan geçer yada o mekandan illa bitlenme olmuştur. ben mesela köyde bir koyunların yeri vardı, oraya girmiştim orda bitlendim. sürekli o gün başımı kaşıdım sonra annem akşam dedi gel bakım başına dedi 2 3 tane bit buldu. akşam beni hemen kendisi bol suyla yıkadı.

0

evet küçükken bitlenmiştim. hatırlıyorum da kafamdan elime bile almıştım biti. ama sonra korkup yere atmıştım :)

0

ben o zamanlar çocuktum yaşım küçüktü arkadaşlarımdan benim kafama sirke, bit falan düşmüştü. yani annem ayıklama da benim saçlarımı kesti. ondan sonra çünkü saçlarım belimdeydi ayıklaması da çok zor oluyordu. ondan sonra bir daha aynı şekil bit düştü kafama bu sefer saçımı kestirmeye izin vermedim. yengem eczaneden ilaç aldı ,ondan sonra tarakla benim saçlarımı temizlemişti. allah razı olsun ondan bu şekil yani kafamı bit düştü o da çocukken büyüdüğümde çok şükür düşmedi.

0

evet bitlendim bir zamanlar ama kurtludum cok kotu bisey bide kizlarin sacina bulasirsa cok kotu zor cikartilir ilaclar kullanarak oldurdum hepsini.