0

en iyi komedyen oyuncu kesinlikle tolga çeviktir. yaptığı gösterilerin yanı sıra yer aldığı film ve avrupa yakası dizisinde oynadığı sacit rolüyle benim hala aklımdadır. tolga çevik aynı zamanda cem yılmazın da kayınçosudur. tolga çevik benim ilk defa avrupa yakası dizisinde dikkati mi çekmişti. volkan karakterinin askeri gitmesi sonra avrupa yakası dizisine katılan sacit karakteri öylesine yer etmiştir ki aslında 1 aylık olan anlaşması sezon boyunca devam etmiştir. bunun dışında yer aldığı filmler ile de adından sıkça söz ettiren tolga çevik, vizontele filmi ile hala yayınlandığı zaman ezberlediğimiz bir çok repliğin baş kahramanıdır. bunun dışında tolga çevik yıllardır televizyonda farklı bir format ile de yer alıyor. tolga çevik tek başına verdiği tiyatro gösterileri ile her hafta seyirci ile bulaşan ve neredeyse her hafta aynı enerji ile sahneye çıkan iş ahlakı çok yüksek pratik zekaya sahip bir oyuncudur. doğaçlama olarak verilen bir soruya o sahnede anında cevap verebilip bu konu üzerinden espri üretmek herkesin yapabileceği bir şey değildir.

0

benim düşüncem bu soruya genel olarak cevap vereceksem eğer, gelmiş geçmiş en büyük komedyen kemal sunal'dır. ancak şuanki komedyenlerden benim en beğendiğim tabikide cem yılmazdır. digerleri fasa fiso bence komedyen falan değiller.

0

bana göre gelmiş geçmiş en iyi komedyen büyük usta kemal sunaldır bunun yanı sıra günümzüde oalrak söyleycek olursak eger benim terciim cem yılmazdır akikaten iyi bir komedyen cem yılmaz lafları ile anlık gülümseme yaratan bir oyuncu oalrak göze çartpmaktadır

0

komedi tarzında yazdıkları ve oyunculuğunu beğendiğim gülse birsel ve tolga çevik var öncelikli olarak.