0

bence en iyi komedyen ata demirel dir. bayanlarda ise demet akbagdir bence

0

bana göre cem yılmazdır.adam efsane yaaa :)

1

türkiyenin en iyi komedyen ata demirer dır. hem güldürüyor hem de argo kelime kullanıyor. muhteşem bir mizahı vardır. taklit yeteneği çok güçlü. çoğu ünlünün taklidini yapıyor ve çok da başarılı yapıyor. ikinci cem yılmaz ama çok argo kelimesi ve çoğu insanı küçük düsürüyor. bu da hiç komik olmuyor

1

ben youtuber olduğunu düşünüyorum youtuberler arasından ise kafalar kanalının olduğunu düşünüyorum atakan özyurt ve reynmen fanatik sevdalısıyım

1

bana göre türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi komedyen kesinlikle kemal sunal'dır.kemal sunal büyük bir ustadır. yaptığı filmleri herkes beğenerek izlemiştir.ve tüm izleyenleri güldürmekten adeta öldürmüştür. diyebilirim ama şu an için bu soruyu cevaplayacak olursam bana göre türkiye'nin şuanki en iyi komedyeni kesinlikle cem yılmaz'dır. cem yılmaz çok kaliteli bir oyuncu ve komedyen'dir.bana göre yaptığı filmler ve yaptığı stand up'lar herkes tarafından takdir edilmektedir.benim düşüncelerim bu yöndedir.

1

tabi ki cem yılmaz dır kimse onun eline su dökemez bu konuda adam gayet gerçekçi komedi yapıyor ve çizgisini hiç bozmuyor ondan sonra ise tolga çevik düşünülebilir bu konuda.

1

bence türkiye'deki en iyi komedyen beyazıt öztürk dur ben gerçekten beyaz show adlı programını çok seviyorum ve severek takip ediyorum ama şimdi bir sene ara verdi maalesef başka bir kanaldan başka bir program yapıyor hatta jüri üyeliği yapıyor açıkçası. şimdi ki jüri üyeliğinden çok güzel espriler yapıyorum ki ben gerçekten de gülüyorum bunlara.

1

ilk kemal sunal ardında on da cem yılmaz gelir baska da bilmem

1

kemal sunal ın ardıncan cem yılmaz ve beyazıt öztürk oalrka görmekteyim ben

1

cem yılmaz bence çok seviyorum bence isini çok iyi yapıyo