0

ben bu soruya biraz değişik cevap vereceğim.eğer karşımızdakinin çok sevdiğimiz halde değerimizi anlamadığını düşünüyorsak ya bizim sevgimizi gösterme biçimimizde bir sakatlık vardır veyahut da belkide biz anlamamışızdır karşımızdakinin sevgisini o yüzden böyle genellemelere girmeden evvel şunu iyi bilmemiz lazım sevgide ve dostlukta orta yolcu olunuz ileri gitmeyiniz çünkü yarın öbür gün karşı karşıya gelebilirsiniz, nefretde de ileri gitmeyiniz çünkü yarın öbür gün yan yana gelmek zorunda kalabilirsiniz.

0

evet değer bilmeyen insanlar çok var etrafımızda maalesef. sen o kişiye çok değer verirsin ama o verdiğin değerin zerresini hak etmez.

0

etrafımda sevip de değer bilmeyen çok insan var. çünkü bu insanlar çok sevildiğinden veya ilgi gördüğünden hemen havalanıyorlar veya bir şey olduğunu zannediyorlar. o yüzden hiç kimseye hak etmediği değeri vermeyin.

0

bazen sorarim kendime benim onlarin yaninda ne isim var ben iyi bir insanim onlar kotu deger kiymet bilmez bir takim insanlar toplulugudur bunlar nedendir bilmem ama sanki onlar bana yaklasip senin duygularinla oynarlar onun icin kimseye karsi bir deger gosterdigim kimse kalmamid bu zamanda insanoglu yuzune gulup arkandan bicaklar

0

etrafında sevilip de değerini bilmeyen çok oldu insan kendinden fazla değeri sevgiyi karşıdakine verince ters tepiyor.

1

evet etrafımda sevinip sevildiğine farkında olmayan yaptığımız fedakarlıkları asla görmeyen ve dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü düşünen birçok insan mevcut. sürekli olarak sadece kendilerine git gösterilmesini ve sadece kendi isteklerinin sizin tarafından karşılanmasını bencilce istiyorlar. bu insanlar resmen kan emiciler gibi hayatımızda yer edinmeye çalışıyorlar.onların birden fazla hayatı olabilir ama sizin sadece onlara ait bir hayatınız olmasını isterler. başka bir şeyle birazcık ilgilenseniz sizin onları sevdiğinizden şüphe duymaya başlarlar. ilginin kendi üstlerinden kaymasına asla tahammül bile edemezler. yaptığınız bütün fedakârlıklar onlar için göze görünmeyen ufak tefek şeyler olur. devamlı olarak aynı şeyler yapmaya devam ettiğinizde ise bunları sizin göreviniz gibi görmeye başlarlar. sanki yapmaya mecburmuşsunuz gibi tavırlar görürsünüz. aslında birazcık objektif bakmayı başarabilsek deli gibi sevdiğimiz insanların o sevgiyi hiç hak etmediklerini ve ne kadar şımardıklarını açık ve net bir şekilde görebiliriz. bu tür insanların en net özellikleri ise ufacık bir hatanızda ya da ilgisizliğinizde sizi yerden yere vurmaları olacaktır.sevdiğinizin değerini bilmezler ve en ufak bir sorunda arkalarına bakmadan kaçıp giderler. değer verdiğiniz sevginin değerini bilmediğin düşündüğünüz birileri hayatımızda insan kendinizi onların uğruna feda etmeyin. çünkü çırpınmalarınız her zaman faydasız olacaktır. herkesin bir bam teli vardır ve yakın zamanda benim de bam telime baktım da hayatımda artık yaptığı fedakarlıkları ve sevgimi görmeyen insanları istemiyorum herkes kendi yoluna baksın en güzel bu. belki biz de görüp de bir türlü anlayamadıkları değer vermedikleri sevgiyi başkasında bundan farklı boyutlarda gördükleri zaman anlarlar ama iş işten geçmiş olur.

0

etrafında öyle insanlar yok değerimi bilmeyen insanlarız zaten uzak tutarım kendimden öyle insanlar allah'a yakın bana uzak olsun. zaten ben insanlardan farklı olmayı seviyorum onun için hayatta yerleri olmaz öyle kişilerin

0

var tabiki kendini patronun oğlu herkes seviyor onu ama kendi değerini bilmiyor

0

elbette var.
ama bu tur seyler olabilir insanin dogasinda,ikili iliski de olabilecek seyler.
muhim olan bunlari olgunlukla karsilayip daha cozum ureterek bir yaklasim bulmaktir.

0

malesef bir çok kişi var etrafta kaynıyor resmen bizmi değersiziz yoksa değer almayımı bilmeyenlerdeniz kafalsr karişik hayat devam ediyor yaşayıp görecez acaba değerlenirmiyiz diye değerimize değer katmak isteyenleri bekliyoruz gelmeyen varsa selametle yapacak birşey yok.