0

bana göre insanlar değerini yitirmektedirler. hem de her geçen gün dahada hızlanarak devam ediyorlar.

0

insanlar çikarci oldu artık herkez kendini düşünüyor artık kımse kımseyı umursamıyor.artık herkez kendi için yaşıyor kımse kımseyı takmıyor taksada çıkarı varsa takıyor yoksa takmıyor.kım neye ihtiyacı varsa onu yapana iyi davranıyor sebebı çıkar için kimse kimseye boşuna iyi davranmıyor artık herkez ben demeye başladı bu gidişle dunya daha yaşanmaz yere dogru gıdıyor artık düzelme vakti geldıde geçiyor lakın kimsenın umrunda degil gibi

0

eskiden insanlar için para o kadar da değerli değildi ama artık bana göre değerli ama şu konuda para değerini kaybetti. bizlere göre hiçbir şekilde bir şey alamıyoruz herşey para olmuş.. mutluluğumuz bile paraya bağlı yani parasız bu hayatta hiçbirşey olmuyor. zaten insanlar çaresiz olduğu için kendini bile kaybetmiş durumda.

0

para da değerini kaybetti gerçi para hep değerliydi ama artık para ile çok şey alamıyorsun bu bakımdan kaybetti. insanlar da artık parayı her şeyden önde tutup sadece onun için yaşadıkları için de kendi değerlerini kaybettiler. bu da hayatın normal bir parçası oldu artık.

0

para değerini unuttu ve insanlar kaybetti