0

hertha berlin almanya'nın başarılı bir futbol takımlarından biridir.genel olarak her sene uefa avrupa ligi'ne oynadıklarını söyleyebiliriz. özellikle bu sene çok güzel bir futbol oynuyorlar.ve bu sene bana göre rahat bir şekilde uefa avrupa liginden gidecekler diye düşünüyorum.bu takıma biraz daha yatırım yapılırsa eğer bu takım önümüzdeki seneler şampiyonluğa bile oynar çünkü bu kadro ile rahat bir şekilde 4-5 oluyorlar. biraz daha kaliteli futbolcular alınırsa bu takıma dediğim gibi rahat bir şekilde şampiyonluğa oynayacak ekiplerden birisi olacaktır.şu an ligde bildiğim kadarıyla 4 sıradadır.eğer böyle oynamaya devam ederlerse ilk 2'yi zorlayacak takımlardan birisi bir diye düşünüyorum. ben hertha berlin takımını çok seven bir futbol severim.umarım hertha berlin beni şampiyon olarak büyük şekilde etkilemeyi başarır.

0

hertha berlin takımına baktığımız zaman almanya bundesliga ligi'nde gerçekten çok köklü bir kulüp olduğunu söylemek isterim. ellerinde her zaman yeterli bir kadro olmayabiliyor tabii ki hertha berlin takımının ama göre biliyoruz ki her sene ligde kalmayı başarıyorlar ve orta sıralarda ligi bitiriyorlar. biraz olsun maddi konuda destek hertha berlin takımı gerçekten çok iyi yerlere gelebileceğini tahmin ediyorum. uzun süredir bazı maçlarda gerçekten savunmada gol yemediğini görüyoruz ve savunma hattının gerçekten başarılı olduğunu söyleyebilirim hertha berlin takımının. hücum hattına baktığımız zaman genel olarak bazı sakatlıklardan dolayı hiç sıkıntılar yaşayabildiklerini görebiliyorum ama genel olarak da her maçta gol bulmaya çalışıyorlar ve genelde de beceriyorlar diye tahmin ediyorum. inşallah ilerleyen yıllarda da bu şekilde devam eder ve gerçekten hertha berlin takımını izlemekten her zaman keyif alacağımı tahmin ediyorum özellikle derbi maçlarında hertha berlin çok önem verdiği için o maçları kaçırmamaya özen gösteriyorum. bir diğer yandan baktığımız zaman aslında hertha berlin taraftarı gerçekten evindeki maçlarda hiçbir zaman yalnız bırakmıyor ve takımının arkasında durmaya devam ediyor bu hafta da evinde oynadığı maçlarda da görüyoruz. inşallah bu sezon da başarılı yerlerde bitirir ve avrupa kupalarında almanya ülkesini temsil edeceklerini tahmin ediyorum.

0

hertha berlin almanya liginin köklü takımlarından birisidir. şampiyon olmuşlarmı geçmişlerini tam bilmiyorum ancsk son zamanlarda ligde çok iyi maçlar oynuyorlar özellikle vedad ibiseviç takımı sırtlıyor. ben hertha berlin takımını genel olarak futbolundan dolayı seviyorum.

0

almanya liginin en eski takımlarından biridir. bir zamanlar futbolu ile ön olana çıkmaktadır. fakat günümüzde yeterli ilgi alan bir futbol oynamamaktadır. herta berlin takımını ayrıca galatasaray takımı ile yaptığı bir maçı hatırlıyorum. o maçta grup maçı idi. her iki takımda beraberlikle sonuçlanırsa iki takımda gruptan çıkabilecektir. skor 2-2 ve maçın son 15 dakikası tarafların kendi sahasında paslaşarak ve atak yapmayarak öylece 15 dakikayı bitirdiği bir maç idi.

0

hertha berlin takımına baktığımız zaman aslında gerçekten iyi bir performans sergilediğini söyleyebilirim. almanya liginde çok köklü bir kulüp olduğunu ve gerçekten her maçı genellikle zevkli geçtiğini söylemek daha doğru olur bana göre. özellikle hafta sonları derbi maçlarını kaçırmıyorum ve özellikle de hertha berlin in evindeki maçlar ve taraftarı karşısındaki oynadığı maçlar her zaman mükemmel olduğunu düşünüyorum. çünkü görüyorsunuz ki gerçekten o taraftarın önünde oynamak mükemmel bir ortam yaratma larına neden oluyor. aslında ilerleyen zamanlarda daha da iyi bir kadro kalitesine sahip olacağını tahmin ediyorum hertha berlin takımının. uzun yıllardır almanya bundesliga ligi'nde top koşturmaya devam eden hertha berlin kolay kolay bu ligden kopmayan bir takım olduğunu söyleyebilirim. inşallah ilk yarı dönem içerisinde de iyi transferler yaparlar ve kadrolarını genişleterek büyük yerlere geleceğini tahmin ediyorum. şu anda ligi'nde bazı eksikliklerindolayı istedikleri performansı alamadıklarını görebiliriz onu bir an önce çözmeleri gerektiğini düşünüyorum hertha berlin takımının. özellikle format konusunda baktığımız zaman hertha berlin'in forvette büyük bir sıkıntı yaşadığını ve gol atmadan problem yaşadıklarını söylemek çok doğru olur. baktığımız zaman teknik adamların her zaman çok doğru kararlar verebileceklerini ve gerçekten de en önemli oyuncuları almaya çalıştığını görmekteyim. uzun yıllardır bu takıma büyük katkılar vermiş isimler vardır açıkçası. maddi konuda büyük bir sıkıntı da yaşadıklarını aslında söyleyebiliriz. çünkü istedikleri oyuncuları çok pahalı olduğu için gerçekten maddi konuda yetersizlik anlamına geliyor ve bunun da bir destek atılması gerektiğini düşünüyorum. özellikle başkanlarından ya da taraftarlarından gelen paraları bir kenara koyarak toplu bir şekilde üç dört tane oyuncu transfer edebilirler. onun hiç de zor olabileceğini tahmin etmiyorum ama tabii ki oyuncuların da paralarının ödenmesi gerektiği için bazen bu durumlara aksaya biliyor. inşallah ilerleyen dönemlerde daha da iyi yerlere gelebileceklerini tahmin etmekteyim hertha berlin takımı gerçekten çok kuvvetli bir kulüp olduğunu bizlere kanıtladı.