0

zevklerine dikkat etmen gerek. alışverişe çıktığınızda nelere baktığına dikkat et. neyi almayı çok istiyor ama alamıyorsa onu alsan. birazda süslü not kağıtlarıyla, kalplerle süslesen, çok şık bir hediye kutusunda versen çok güzel olur gerçekten.

1

bence ona güzel bir klip hazırlayabilirsiniz digital ortamda. ilk günden o güne kadar düşünülenler, yaşananlar, ilerisi için beklentiler ve hayallerin ne derece gerçek olabileceğine dair ip uçları ile ona görsel bir sunum yapabilirsiniz. tabii bunu güzel bir müzik ile süsleyerek.. ona gerekirse bir kitap yazarsınız. ille yüzlerde sayfa olacak değil.. 25-30 sayfalık bir kitap yazarsınız.. ortak resimleriniz ile de görsel olarak desteklersiniz.. özel basımevleri ücreti karşılığı size bu hizmeti verebiliyor. sonra onu sevdiğinize hediye edersiniz.. iki tane yaptırırsınız hatta biri de sizde kalsın.

0

sevgiliye 1. yıl çıkma yada nişanlı olduğunuz bine güzel bir demet gül ve güzel bir yüzük çok güzel olurdu. hem sevgiliyi çok düşündüğünüzü hem ona ilgi duyduğunuz göstermiş olursunuz. onunla başbaşa güzel bir akşam yemeği yemekte 1. yıl dönümünde yerine getirilecek en güzel etkinliklerden biridir.

0

şimdi şöyle söyleyelim hediye almak için zaman koşul yada özel bir gün aramak saçma bana göre . hediyenin özeli olacağını da düşünen birisi değilim ama günümüzde ki yaşamda böyle şeyler artık adet yada resmi bir bayram gün gibi hâl almış durumda bunları unutmak yada yapmamak suçmuş hataymış gibi karşılanıyor görülüyor , ama illa ki alınmak isteniyor ise ortak olmalı sevilen şey alınan şey maddi açıdan önemli değil manevi açıdan değer barındırması gerekiyor bana göre ve çoğu insana göre de öyledir diye düşünüyorum.

0

birinci yıl mı her yıl hediye alacak olursak eger bittik dogum günü var bunun ve sevgililer günü diye tabir edilen gün var alıştırılmamalı diye düşünüyorum :) çıta yükseltilmemeli