0

dinime önem veren biriyimdir lakin öncelikle çocuğumun nasıl bir eğitim almak istediğini ona da danışırım,belki bilime merak salabilir.o nedenle evet de deyip gönderirim de diyemem hayır da diyemem.

0

yani bilmiyorum. o benim çocuğuma bağlı olan bir şey benim çocuğum imam hatip lisesi'nde okumak isterse gönderirim, okumak istemezse kendisi bilir. kendi mesleğini her zaman kendisini seçmesini tercih ederim sonuçta o meslekte o çalışacak ben değil.

0

sanmam farklı şeylerde aşılata bilirler açıkçası tırstığım bir konu zannimca yollamam hem yollanılabilirde aslınta günümüz artık ya doktor sağlık yönünden ilerliyor ya da dinden ilerliyor :)

2

imam hatip denilen liseler insanların dini eğitim almalarından ziyade bence insanlara bazı fikirlerin aşılandığı eğitim kurumlarıdır. ben asla zaten göndermem.. çocuklarım da gitmez. esprisine büyük oğlumla yıllar evvel dalga geçmiştim. ki, kendisi de benim gibi atesittir. ama üniversite sınavına şans işte eve yakın okul olarak imam hatip lisesinde girmişti.

1

nedne yollanmasın ki orasını pek anlamadım bu bir kültürel anlayışa baglı bir şey ben ama zorlamam nereye gitmek isterse orayı kaznaır ve gider artık ama düz lise tercih ederim dini yönden değil bazı meslek ve meslek gruplarında imam hatip mezunları alınjmıyor hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bu yönden düz liseyi tercih ederdim ama çocugum gitmek isterse de hayır demem