1

yorgunluğun en iyi ilacı uzanıp dinlenmektir. ve tabi uyuyabilirsek uyumaktır.

1

yorgunluğun en iyi ilacı bence uykudan başka bir şey değildir. tabi yorgunluğu iyi gelecek birde çaydır. çay herşeye iyi geliyor, bazen o yorgunluk kalmıyor içtikten sonra insanda bir uyuklama geliyor.

0

yorgunluğun en iyi ilacı kesinlikle sıcak bir küvette yatmaktır çok iyi oluyor çünkü vücut öyle yerine gelmiş gibi oluyor bir de ne cidden çok iyi.

0

yorgunluk ilaci olarak uyumak onemli cunku uyky vucudu dinc tutar uyumayan insan bagisikligi zarar gorur .hicbir uzvu hareket etmez.bu yuzden uyku vucuttaki toksinleri atar hucre dinlenme ve tazelenmesi acisindan onem tasir.kalb ve beyin dinlenir vucudu enerji ve calismasi icin mutlaka gereklidir.saglikli bir insan gunde yedi saat uyku uyumalidir.uyku beyin fonksiyonlarini diri tutar .

0

bence yorgunluğun en iyi ilacı bir türk kahvesi içmek ,ondan sonra uzanıp dinlenmek bence bu daha iyi olur. genellikle ben bunları yapıyorum uyuyabilirsem de uyurum yani.

0

bir insan yorulunce güzel bir bardak çay içmesi onun için çok iyi gelecek ve çay içtikten sonra ise uyuması yorgunluğu alıp götürmektir. her insana öneririm.

0

uyumak en iyisi vücudu bir güzel dinlendirmek çok iyi bir şekilde vücuda iyi gelecektir fakat iyi dinlenmezseniz vücut yorgunluğunuz hiç bir zaman geçmez.