1

zamandır. hep söylendiği gibi en iyi ilaç zamandır bu konularda da. bir de bizi üzen kalbimizi kıran ne varsa ondan uzaklaşmak iyi gelecektir.

kendine değer vermek ve kıymetli olduğunu bilmek kendimize yapabileceğimiz en iyi iyiliktir. ayrıca kalbin ilacı gülmektir, iyiliktir. bu şekilde kendimizce bir tedavi uygulayabiliriz.

0

kalp kırgınlığını en iyi ilacı kalbimizi kıran kişinin yapmış olduğu yanlışı fark edip kendini düzeltmeye çalışmasıdır. karşımızdaki insanın canı gönülden kendini düzeltmeye çalıştığını ve yapmış olduğu yanlıştan dolayı çok büyük pişmanlık duyduğunu hissedersek eğer kalp kırıklıklarını bir nebze olsun iyileşebilir. kalp kırmak 1 dakikalık düşerken kalp kazanmak bazen o kadar kolay olmayabiliyor. o yüzden kalp kıran kişinin çok daha fazla çaba göstermesi gerekir.canı gönülden özür dilemeli ,hatalarını kabul etmeli ,affedilmek istediğini düzgün bir dille belirtmelidir. tekrardan aynı şeyleri yapmayacağı konusunda size sözler verdiyse eğer kesinlikle her insanın çok büyük bir olay yaşanmadı sürece ikinci bir şansı hak ettiğini düşünüyorum.ya gerçekten telafisi mümkün olmayan hatalar yapmadıysanız kesinlikle bunları yaptığınız zaman karşınızdaki insan kolaylıkla yumuşayacak ve size gerçekten değer veriyorsa eğer hatanızı affedecektir.

0

kalp kirginliklarinizin en iyi ilaci;kalbinizi kiran kisinin sizden kucuk bi ozur dilemesi bile yeterli olacaktir.