0

evet bazen kızıyorum öyle. sadece ona değil bazen anneme de kızıyorum ama olsun. ben yine de onlara rağmen ikisini de çok seviyorum. sonra pişman olup da özür diliyorum.

1

pek hatırlamıyorum kızdığımı.ama eskiden ben çocukken daha doğrusu,birine çok sinirlenmişti ve ben de ufak bir hata yapmıştım akşam yemeği vakitlerinde,sinirini benden çıkararak beni havaya kaldırıp yere vurmuştu.bu nedenle o gün olanlardan dolayı ona biraz kızgınım.ama benim babam kolay kolay bizleri dövmez.ama lafları çok acıtır o yüzden laflarıyla dövmüş kadar olur.

1

her zaman kızıyorum stajdan eve çıkıyorum dertliyim zaten eve gelip dert yağmuruna tutuyo beni her boka karışıyo ona karşı kin doluyum elimde birilerini öldürebilme şansı olsa ilk onu öldürürdüm.

1

evet çok fazla kızdığım dönemler oldu gerçekten. malesef alkol sorunu yüzünden ailemiz dağıldı. aile ortamında büyüyemedik. bu da babam yüzünden oldu. düzeldi ama iş işten geçmiş oldu malesef. hersey dağıldıktan sonra tekrar bir araya gelmiyor. olan çocuklara oluyor işte. hep bir eksik büyüyoruz.babami çok seviyorum ama hala o konulardan bir tarafım içten içe sinirli onu keşke böyle olmasaydı herkes gibi mutlu bir ailemiz olsaydı.

2

evet babama çok kızdım zaman zaman ve bunu onun yüzüne de söyledim. söyleme tarzınız eğer ağır olmadığı sürece bizim aile birliğimizde eleştiri sakınılacak bir durum değil.. ki babamın bizlere bir sözü vardır. şöyle yetiştirdi bizi her zaman;
"karşınızda ben bile olsam doğru insan olun, haksızlıklar karşısında susmayın.." bu şekilde ben büyüdüm. halen yine örnekleme buradan olsun misal.. alayına isyandayım. yorum vari cevabı olan sorulara cevap yazmayan bedavacıların.

1

baya hallerde kızmışlıgım vardır takibi ama bunu öfke ile yaptıgım söylenemez açıkça yanlış oldugunu yanlış yaptıgını bundan kafamı bozdugunu söyledim ama er ne adar kızdırsada o babadır bizim kötülüğümüze bişe istemez istemeden de kızdırabilir ama kendine göre doğu oldugunu düşündüğü içindir buda

1

evet bazen çok üzerime geliyor ama tabi bunu ona belli etmem sadece bazen ters cevap veririm ama sonradan pişman olurum