0

offf ne kadar geri bir doğu toplumuyuz, tabiikide saçma bir durum, hanımcı olmak diye bir kavramın olması bile saçma bir durum, olması gereken şeye, sanki absürd bir durummuşcasına böyle bir isim konması.... ataerkil bir toplumda doğmak büyümek ve uaşamak zor ne yazık ki....

0

asam gibi adam eline normal olarak davranmalıdır.bu neden hanımcılık olsun ki sonuçta hayatı beraber paylaşıyorsunuz.birbirinize sözler veriyorsunuz.severek evleniyorsunuz bunun sonucundada tabiki saygı olacak sevgi olacak.

0

gerçekten saçmalık yani eşine tabi güzel davranacan kötü neden davranasın ki. peygamber efendimiz bile eşlerine kötü davranmamış herzaman iyi davranmış. kötü davranırsak o insanı üzeriz. iyi davranmak gerek hanımcı olmsz suçta olmaz iyi davranmak her zaman güzeldir.

0

hayır kesinlikle doğru değildir. çünkü zaten olması gereken de budur. eşler her zaman birbirine destek çıkıp yardım etmelidirler.

0

hayir hanimci diyince ne oluyor ben bunu anlayamadım insanca davranmak suç mu .

0

eşine insanca davranan erkeğe hanımcı değil adam denir. adam gibi adamdır hemde. eş diyorsun hayat arkadaşı diyorsun eş dediğin her zorlukta seninle mücadele etmelidir. her sıkıntına destek olmalıdır. eş olmak bunu gerektirir. eğer kendi dediğini dayatıyorsan eş değil bireysel takılıyorsundur. o da sağlıklı ve mutlu bir evlilik değildir.

0

bence bastan aşağı saçmalık dövünce adamlık insanca davranınca hanımcımı olunuyor böyle düşünenlerin insanlığından süpe ederim

0

eşine zaten duzgun davranmali cunku bir omur onunla gececk baskasiyla degil yani o hanimci degil erkek denir ona hayvan gibi davran insanmi hayir insan degil duzgun efendi ikiside birbirini tamamalamasi lazim yoksa bu isler olmaz.

0

aile birliğinin en önemli yapı taşlarından bazıları saygı ve sevgidir.bu ikisine değer veren aileler daha uzun ve huzurlu bir evlilik yaşarlar.bu ortamda denge çok önemlidir bir taraf feda ederken diğer taraf hep kar etmeyi hedef gitmemeli.o yüzden saygı çift taraflıysa makbüldür.

0

ya gerçekten bana da saçma geliyor bu kavram hanımcı yada hanımından korkuyor ondan böyle yapıyor algısı yaratmaya bayılır insanımız, saygıyı sevgiyi hoşgörüyü anlaşarak birlikte yaşama olayını başka başka saçma sapan kelimelerle üstünü örterek yada isimlendirerek insanları sınıflandırma işlemi yapıyorlar tam aksine bence on numara bir hareket olması gereken de bu .

0

kesinlikle yanlış illa zorba mi olmaları lazım yardım etmek gayette normal evlilik iki kişilik birsey mesela ben de eşimde çalışırken yemeğe bile eşim yardım ederdi. şimdi küçük kızım var ve hamileyim gelip hala yapamadığım da yapar yemek. arada hanımci diyen oluyor ama hiç takmıyoruz kendi cahilliklerine veriyorum.

0

simdi insanca dan kastin ne kadar insanca :)
ama ben karsiyim ya,sonucta hayat arkadasin yani bir cok konuda esinin de fikrini alman gerekir.

2

bunu diyen insanlar eğitimsiz hödük olan insan müsvetteleridir.