1

para kaznmak gelecekken bu ne kadar az ücretlendirme gelir

0

sorumani denilince aklıma soru sorma ve soruları kazanma geliyor. sonra para kazanarak birikim yapma geliyor.

0

soru yani aklima sual geliyor mani denincede aklima ingilizce anlami olraak money geliyor money para demektir yani soru para

0

sorumani deyince aklıma ilk sorulara cevap vererek para kazanmak aklıma geliyor genellikle çoğu kişinin ihtiyacı olduğu bir yer bence para kazanma yöntemlerinden en güzeli en güzel bir site. ben gerçekten de kazanıyorum bu sitenin başka bir özelliği özellikle altın sorulara cevap vererek daha fazla para kazanmak bence en güzellerinden bir özellik ben genellikle altın sorulara cevap vererek daha fazla kazanıyorum.

1

soru geliyor ilk olarak, sonrasında cevap, sonrasında bunlardan elde edilen kazanç. sıralama bu şekilde.
siteye girdiğimde aklımda soru varsa soruyorum, yoksa ya da beyin bedava modu açiksa cevapliyorum ve hemen kazancıma bakıyorum :) sonra devam. burada olmaktan mutluyum.

0

sorumani denilince tabikide kelimenin başında olduğu gibi soru içeren bir sayfa aklıma geliyor.daha sonrasında bulunan mani kelimesi ise money den gelme türkçeleşmiş haliyle parayı anımsatıyor bana.amaç da bu soru sorarak veya cevaplayarak para kazanmak..

0

sorumani diyince aklıma, soru cevap yaparak ,para kazanmak geliyor. zaten sorumani'nin anlamında bu soru sor ,para kazan.

0

sorumani deyince soru cevaplamak insanlar sohbett para geliyor bu kadar.

0

valla benim direk soru cevaplamak geliyor alışkanlık yaptı teli elime alınca ilk sıkılana kadar soru cevaplıyorum sonra bir süre bırakıp gene devam ediyorum.

0

benim aklima soru geliyor cevap geliyor para geliyor insanlarla muhabbet geliyor hepsi geliyor valla :d

1

sorumani diyince aklıma nedense soru cevap geliyor çok tuhaf