0

askim, canim, balim, hayatim ama zaten ask benim kocam

0

özellikle bir kelimeye ihtiyaç yok bence kalbinden o an ne geçiyorsa onu kullanmak en iyisidir. ama illa kullanılacaksa en yaygın kullanılanlara örnek hayatım birtanem bir ömürlüğüm vb. kelimeler kullananlar var

0

sevgilim yerine bir çok şey kullanılabilir tabiki bunlar ;
sevdiğim
aşkım
canım
ömrüm
hayatım
ruhum
canımın içi
göz bebeğim
denizim
gökyüzüm
huzurum
aşk balım
dünyam
geleceğim
ruhum
varlığım
yağmur sesim
mutluluğum
iki gözüm
bunun gibi çok daha fazla kelime var .

0

cancağızım, şans meleğim, nazendem, kalbimin sahibi

0

insan sevdiğine her güzel kelime kullanır. ona güzelim der aşkım, huzurum, cennetim, canımın içi, canım ciğerim, bebeğim, bebek yüzlüm, sevdiğim, hanımım, hayatım, ömrüm, meleğim.

0

canım, bitanem, meleğim, balım, ömrüm, hayatım, gözümün nuru, sevdiğim, aşkım, tatlım ve daha bir sürü şekilde hitap edilebilir.

0

o kadar çok var ki mesela ben aşkım böceğim demeyi seviyorum. ama bunun gibi daha çok var o da bende kalmalı.

0

sevgilimin es anlamlisi yarimdir eger bunu soruyorsaniz bunun haricinde insan sevgilisine nasil hitap etmek isyerse o sekilde eder askim hayatim canim vb

0

sevgi kelimesi her insanın doğası gereği yaradılıştan vardır. bir insan hoşlandğı kişiye şu sözlerli hitap edebilir. örneğin meleğim, bitanem, hayatım, aşkım, kır çiçeğim gibi kelimeler kullanılabilir.
mesela evli erkekler eşlerine avrat diyor ve bu kelime benim hiç hoşuma gitmiyor. bütün erkeklere sesleniyorum eşlerinize hatunum diye hitap edin hem kulağa daha hoş geliyor hemde kaba değil.

0

herkesin farklı bir hitap şekli var. bazıları manita da diyebiliyor. daha basite kaçıp benim ki diyende var. tabi daha güzel kelimeler kullananlar da var; hayatımın anlamı, sevdiceğim, gönül parem gibi..

0

canim
bebegim
bitanem
kuzum
isminin sonuna -m veya -cim eki.

0

aşkım, hayatım, bitanem vb. ama ben genelde isim kullanmayı tercih ediyorum.