0

geleceği dair umudum sevdiğimin yanında olması ve onunla hiç ayrılmamak.

0

geleceğe dair umudum sevdiğim evlenip yuvamız da mutlu mesut bir şekilde yaşamak ve çocuklarımıza bakmak.

0

oğlum ve kocam ile vede sevdiklerimin yanimda olduğu sağlıklı huzurla bir yaşam

0

her insanın geleceğe dair umutları olur umut insanların yaşam kaynağı bir kişi ne durumda olursa olsun ne eziyetler çekiyorsa öeksin her zaman bir umudu vardır ve birgün bunların hiçbirinin olmayacağına inandırır kendini aslında bir yandan umduğumuz olmaya bilir işte o zaman büyük hayal kırıklığına uğrarız buna rağman umutları asla bırakmayız bu yüzden dir ki eğer umut diye bişey olmasaydı insanlar da olmazdı diyebiliriz.

0

şuan tek odada 2 oğlum ve eşimle kalıyorum yani 4 kişiyiz bir odada kayın valide pederle kaldığımız için yaza bir ev istiyorum ve bir işe girip eşime destek olmak istiyorum.

0

klasık bi şey iyi bi eş iyi bi iş iyi bi hayat.

0

insanlık umarım kötülüğü bir gün bırakacak ve iyi bireyler olacak.unutmayalım nasıl yetişirsek hayatta o şekilde yol alırız.

0

eşim ve çocuklarımls mutlu bir hayatım var zaten böyle devam etmesini umuyorum. bir de borclarimiz var umarım en kısa zamanda hepsinin çözümü olur önemli olan huzur. huzur olunca her sorun çözülür.

0

mutlu bir yuva kurmak yani;evli mutlu cocuklu.. :)
basarili bir is adami olmak,hem ulkeme ekonomik olarak,hem issizligi azaltma da onemli bir faktor olarak,hemde insanlarimiza faydali olabilecek birseyler uretmek benim hedeflerimin arasinda