0

beni endişelendiren tek şey ülkemiz elimizden kayıp gidiyor.artık buna bir çözüm bulmamız gerekiyor.tek çözüm var onuda buraya yazamıyorum içeriğinden dolayı.ülkemizin ekonomosi battıkça batıyor.insanlar açlıktan ölmeye devam ediyor ülkemde.askerlerim suriyelilerin hayatını kurtarıyım derken şehit oluyor,suriyeliler burda kutlama yapıyor.eğitim git gide değişiyor git gide kötüye gidiyor.ülkede heryerde aç gözlü paracılar doluyor.tecavüzcü,tacizciler çoğalıyor.korkuyorum türkiyem.

0

dünya hergeçen gün değişiyor geçim sıkıntısı var hayat dahadazorlasiyor gelecek endişe verici is bulmak ev sahibi olmakcocuklara bir gelecek hazırlamak zor

0

işsizlik bu beni korkutuyor ve sağlık sorunları

0

ülkenın buluundugu son durum herkes gib ibenıde endıselendırıyor.

0

yaslanmak cirkin bir kadin olmak beni korkutuyor

0

gelecek çok sikintili herşey pahali iş yok güç yok para yok pul yok ayakta kalmak çok zor

0

şuan beni endişelendiren tek şey borçlarım düşünüyorum bazen borçlarımı ödeyemezsem geleceğim nasıl olur diye hiç iyi olmayacağını görüyorum. napayım asgari ücret çok yetersiz kalıyor.bizde bu şekilde etraftan borç alarak geçiniyoruz ay sonuda gelen parayı borçlara dağıtıyoruz. bu yüzden beni en çok endişelendiren şey paradır.

1

tüm insanlık olarak nereye gidiyoruz? ülke olarak nereye gidiyoruz? beni en çok bunlar düşündürüyor. her şey maddiyat, her şey çıkar ilişkisi hâline geldi artık. paran kadar kadar varoluyor, paran kadar yaşıyorsun bu dünyada. gelecek nesillerden de endişeliyim. böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum mesela. allah hepimizin sonunu hayırlı etsin.

0

illaki geleceğe baktığımız zaman herkesin bir kaygısı olduğunu görebilirsiniz. bunun da en çok genel olarak maddi konudan olacağını düşünüyorum.

0

beni sadece maddiyat endişelendiriyor ülkenin ekonomik durumu ortada küçük oğlum var çalışamıyorum