0

kendinden başkasını düşünmeyen, arkadaşlık, dostluk, ilişki her neyse yeteri özeni göstermeyen, umursamayan kişilerden uzaklaşırım.

1

kendini hep senden ve diğerlerinden üstün gören arkadaşlardan uzaklaşırım. çünkü onlar hem bana hemde çevreme zarar verir. hep ben haklıyım demekle olmaz. bu insanlar hep ben psikolojisindeler.

2

kendini beğenmiş, ukala olan insanlardan tamamen uzaklaştırım. çünkü onlarla arkadaşlık kurulmaz. hep ben hep ben diyerek sizin fikirlerinize de sözlerinize de kulak asmaz. hal böyle olunca benim böyle kişilerle arkadaş olmamın da hiçbir anlamı yok bence.

0

fazla,boş ve cahilce konuşması ondan uzaklaşmam için yeterli neden sanırım.asla tahammül edemem o insan tipine herşeyi biliyormuş gibi cahilce konuşması beni deli eder.hiç dayanamam hemen ordan uzaklaşırım yoksa tutamam kendimi laf sokarım ,kavga çıkar ,sebep ben olmuş olurum hiç o topada girmem uzaklaşa bildiğim kadar uzaklaşırım .bulunduğum ortamı terk ederim hepsi kalakalır :))) bu onlara daha çok koyar.daha fazla takarlar .zaten insanoğluna en güzel cevap susmaktır.

0

kuşkusuz yalan söylemesi ve hep yükseklerden bakan bir yapıda olması o insandan koşarak uzaklaşmam için geçerli bir neden. o tarz insanlarla hayatta anlaşamam.aynı pencerede olmak gerek.güvenmek gerek kuşkusuz.

0

yalan soylemesi ciddiyetsiz oluşu biseyleri kabullenememe kesinlikle uzaklastirir beni

0

haddinden fazla egoist olması o insandan uzaklaşmamı sağlar