0

ben degil ama sevgilim bana gelirken radara girmiş ( uzak sehirlerde yaşıyoruz) 280 tl idi

0

yaklaşık 8 yıldır araç kullanıyorum hep kurallara uyarım şimdiye kadar 1 defa trafik cezası yedim oda kaldırıma park etmekten 108 tl geldi onuda 15 gün içinde peşin ödedim 73 tl oldu yani ödediğim bu kadar .

0

ne ehliyetim var, ne de araba kullandım, o yüzden niye trafik cezası ödeyeyim? en azından şimdilik.

0

hiç ödemedim fakirliğin tek avantajı galiba. arabam yok

0

şuana kadar hiç ceza yemedim ama inşallah bu saatten sonrada yemem

0

bizim araba benim üstümeydi.. yani eşimin arabasını eşim de o gün işte trafiğe yakalandı. ehliyetsizlikten ona 2,5 milyar ceza yazıldı ,bana da 2 milyar 600 yazılmış.. yani ödeyecek miyim onu da bilmiyorum nereden vereceğim hiçbir fikrim yok daha önce trafikten gene araba yakalattım da 76 tl ödemiştim onu zaten gidip hemen ödedim.. ama bu iki buçuk milyarı bence yani toplam beş buçuk milyar diyelim yani ödemem bence çok zor yani ödeyemem imkansız.

1

hiç trafik cezası ödemedim. neden derseniz ehliyetim var ama fazla trafiğe çıkmadığımdan :) ödeyenleri görüyorum. geçen gün adapazarı'nda eşimle evden çıktık yan komşumuzun oğlu da kapının önünde arabasına tam binecek iken postacı kadın geldi. yakup b. dedi. benim dedi o da. bir kağıt uzattı o hemen anladı.. yine mi trafik cezası yemişim dedi.. :) çok geliyor sanırım.

0

896 tl odemistim arabami arakadasa verdim oda alkolku yakalanmis ceza gelmisti 886 tl

0

sayamadığım kadar çok sanırım artık araba kullanmıyorum zaten kullananlara allah yardımcısı olsun