0

bence çok yanlış asker uğurlamasında silah patlaması olmamalı ve insanlar ölebiliyor bu şekilde keşke olmasa desek de olmasa ama illaki dinlemiyor ve hemen birşey varmış gibi silah patlatma geleneği diye birşey varmış gibi silah patlatıyorlar.

0

silahların patlaması doğru değil zaten artık bir silah sesine polisler direk gelip ceza veriyor. silah herkesin içinde patlaması sıkıntı birine falan vurulabilir. bence çok tehlike şeyler bunlar. ama bizim insanlar bunu adet haline getirmiş her zaman oluyor.

0

hiçbir zaman durupta silah patlatılması doğru değildir. bu olayla ilgili bir sürü haberler görüyoruz ve duyuyoruz. düğünde havaya ateş edilen silahtan çıkan kurşun sonucu yaralandı veya hayatını kaybetti diye. insanlar sevincini yaşamak için saçma sapan bir şey çıkarmışlar kendi aralarında ve bunu olan onca kötü olaylara rağmen hala devam ettiriyorlar. ancak kendi tanıdığı insanlardan birine zarar gelirse bu durumdan vazgeçebilirler diye düşünüyorum. tabi bu da bir ihtimal.

0

asker uğurlaması olsun düğün olsun hiçbir yerde boşu boşuna silah sıkmak iyi değildir bunu marifet sayan insanlar var ama hiç düşünmüyorlar ki kurşun sekip insanlara zarar verebileceğini silahlarin

0

ben asker uğurlamasında silah sıkılmasına kesinlikle karşı biriyim. neden derseniz çünkü silah bu ne olur ne olmaz kurşun birisine gelip o kişiyi öldürebilir veya o kisiyi yaralayabilir. zaten bana çok gereksiz bir şey geliyor silah sıkılması.

0

aslında çok gereksiz bir şey olduğunu söyleyebiliriz silah atılmanın. o kadar televizyonlarda haberlerde kötü sonuçlar doğurabileceğini izlemişizdir hepimiz. bu yüzden bunun bir sonu gelmesi gerektiğini düşünüyorum. çevremizdeki kişilere zarar vermeden her türlü eğlenceyi yapabilirler ama silah atılma konusunu hiç iyi bir şey olduğunu söyleyemem.