0

trafikte uygunsuz davranısın sonucu polisin kestiği cezayla son bulur diye düşünüyorum. neden derseniz hiç bir trafik kural ihlali yapan kisiler ceza yemekten kurtulamazlar. özellikke izmir'de şirinyerde bir trafik polisimiz vardı tam bir komediydi çok ceza keserdi. ancak sürüculer kendisini çok severdi. şuan emekli oldu diye biliyorum. böyle polisler olsa bence fazla trafik kural ihlali yapılmaz genellikle oluşan kazalar alkollü içecek içen sürücüler tarafında oluyor.

0

trafikteyken genellikle uygunsuz davranış karşımızdaki kişileri bile tehlikeye atmamıza neden olacağını düşünüyorum. bu yüzden çok dikkatli olunması gerekiyor trafiğe çıkıldığı zaman etrafımızda çok dikkatli bakmamız gerektiğini düşünüyorum. özellikle de gördüğümüz kadarıyla bazen haberlerde alkolik kişilerin araba kullanması da büyük sorunlara yol açtığını ve ölümle sonuçlanabilecek tehlikeler olduğunu söylemek mümkün. bunun için uygunsuz bir şekilde trafiğe çıkılmaması gerekiyor bana.

0

trafikte uygunsuz davranmak tabikide kazaya sebebiyet verir. eğerki alkollü bir içecek içtiyseniz kesinlikle araç kullanmayın ilk yakalandığınız yerde cezayı yersiniz benden size söylemesi :)

0

ceza yersin başka aklıma bisey gelmiyor. adabında kullanmazsa insan elbet bir trafik polisi görür.