0

kendini beğenmiş bir insan değilim. kendini beğenmiş insanlardan da hiç hoşlanmam kibirli bir yapıyada sahip değilim genellikle hoşgörülü ve yardımsever açıkçası gönlü bol bir insanım.ihtiyacı olan yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmeyi seven bir insanım.bir iyilik yaparken karşılık beklemeden yaparım o iyiliği. sokak hayvanlarını seviyorum elimden geldiğince yardım etmeyi seviyorum.bir olayda sonucu ne olursa olsun her daim pozitif düşünmeye çalışan bir insanım ve bu yönümü çok seviyorum diğer yönlerimi sevdiğim gibi.bir şeyi kafaya koyduysam mutlaka sonucunda ne olursa olsun onu başarmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum yani pes etmek huyum değildir. inadım çok pistir yani ısırdığımı koparmadan bırakmam.küçük çocukları mutlu etmeyi severim bu yönümde benim mesela çok hoşuma gider.

1

bunu beni tanıyanların değerlendirmesi gerekir. sadece diyebileceğim, bu hayatın içinde hep iyi tarafta olmayı seçtim. iyi insan olmak, yardımsever olmak ve dürüst olmak.
kötü insan olmayı hiç seçmedim, hiç kötü olmadım.

1

yani bence insan kendisini övmemesi lazım, başka insanların övmesi daha iyi olur.
yani dediğim gibi yaptığım güzel şey mesela ben tavuktan başka bir şey yemem
çoğunluk evimde tavuk vardır. mesela onun derisi ,kemiği veya yemediğim etinin tarafı hep köpeklere falan veriyorum
mesela istesem atabilirim ama atmıyorum
sonuçta benim karnım da doyuyorsa bence sokak hayvanlarında karni doymasi lazı ben kendim normalde götürüp kendim veremiyorum, eşim veriyor. ben korktuğum için hani yaptığım davranışlardan bir bu var. diğerleri zaten aklıma gelmiyor.

0

sokak hayvanlarını beslemek yaptığım güzel bir davranışım